Häiden muistilista helpottaa hääjärjestelyjä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häiden muistilista helpottaa hääjärjestelyjä

Häiden muistilista helpottaa hääjärjestelyjä

Mitä pitää muistaa kun menee naimisiin?

Häissä on paljon muistettavaa ja hoidettavaa.

Häiden järjestelyt kannattaa aloittaa suurten linjojen laadinnalla. Eli summittaisen päivämäärän lukkoonlyönnillä, häiden tyylin ja teeman pohdinnalla. Seuravaksi kannattaa selvittää juhlapaikan ja kirkon varaus asioita sekä kokonaisuuksia, jotka voivat vievät paljon aikaa, kuten hääpuvun hankinta.

Myös asiat, jotka voi tehdä milloin vaan, kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisin, sillä silloin on mahdollista vertailla, kilpailuttaa ja hyödyntää vaikkapa alennusmyyntejä.

Kannattaa myös muistaa, että suurten kaupunkien kaikista suosituimmat vihki- ja juhlapaikat saattavat vaatia varauksen tekemistä ajoissa, jopa vuotta ennen.

Kun häät järjestetään lyhyessä ajassa, on varauduttava siihen, että vaihtoehtoja ei ehditä hakea paljon ja että monien tuotteiden saatavuus ei ole taattu tai että joutuu maksamaan kiirelisää – nopeat päätökset ja joustava mieli ovat tällöin paikallaan. Kesäsesongin ulkopuolella valinnanvaraa on todennäköisesti enemmän kuin ruuhkaisina kesäkuukausina ja järjestelyt saattavat onnistua hyvinkin nopeasti ja joustavasti.

Minimiaika avioliiton solmimiselle ja häiden järjestämiselle on viikko! Lakisääteinen avioliiton esteiden tutkiminen kestää sen verran Suomessa kirjoilla olevilta hääpareilta. Jos toinen hääparista on ulkomaalainen, pitkiinkin esteiden tutkinta aikoihin on varauduttava.

Katso alempaa, miten voit helpottaa yksityiskohtien muistamista ja projektisi hallintaa!

Läppärillä Häät.fin Hääpolku työkalu

Ota hääparin muistilista käyttöön

Kätevä työkalu helpottamaan häiden järjestelyä on häiden muistilista. Häät.fi tarjoaa maksutta käyttöösi muistilistan sekä sähköisenä ja muokattavana sovelluksena että printattavana tiedostona.

Tutustu maksuttomaan, muokattavaan digitaaliseen häiden muistilistaan!

Häiden muistilista Häät.fissä

Lataa ilmainen, printattava Hääparin muistilista ja kiinnitä se vaikka jääkaapin oveen!

Lataa Hääparin muistilista

Löytöjä Häät.fistä myös muita häiden suunnittelua helpottavia työkaluja!

Häät.fin Sormuskone

Häät.fin Hääpukukone

Häät.fin Hääpalvelut

Muokattu: 10.4.2024