Häiden muistilista helpottaa hääjärjestelyjä

Häiden muistilista helpottaa hääjärjestelyjä

Häissä on paljon muistettavaa ja hoidettavaa!

Häiden järjestelyt kannattaa aloittaa suurten linjojen laadinnalla. Eli summittaisen päivämäärän lukkoonlyönnillä, häiden tyylin ja teeman pohdinnalla. Seuravaksi kannattaa selvittää juhlapaikan ja kirkon varaus asioita sekä kokonaisuuksia, jotka vievät paljon aikaa, kuten hääpuvun hankinta, suunnittelu ja ompelu.

Myös asiat, jotka voi tehdä milloin vaan, kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisin, sillä silloin on mahdollista vertailla, kilpailuttaa ja hyödyntää vaikkapa alennusmyyntejä.

Kannattaa myös muistaa, että suurten kaupunkien kaikista suosituimmat vihki- ja juhlapaikat saattavat vaatia varauksen tekemistä ajoissa, jopa vuotta ennen.

Kun häät järjestetään lyhyessä ajassa, on varauduttava siihen, että vaihtoehtoja ei ehditä hakea paljon, ja että monien tuotteiden saatavuus ei ole taattu – nopeat päätökset ja joustava mieli ovat tällöin paikallaan. Kesäsesongin ulkopuolella valinnanvaraa on kuitenkin todennäköisesti enemmän kuin ruuhkaisina kesäkuukausina ja järjestelyt saattavat onnistua hyvinkin nopeasti.

Minimiaika avioliiton solmimiselle ja häiden järjestämiselle on viikko! Lakisääteinen avioliiton esteiden tutkiminen kestää sen verran Suomessa kirjoilla olevilta hääpareilta.

Kätevä työkalu helpottamaan häiden järjestelyä on häiden muistilista.

>> LATAA ILMAISEKSI käyttöösi Häät-lehden hääparin muistilista tästä

Ota talteen ja printtaa vaikka jääkaapin oveen!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu