Ammattilaisen vinkit hääpuvun sovittamiseen

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Ammattilaisen vinkit hääpuvun sovittamiseen

häämuotinäytös Barcelona Bridal Fashion Week 2022

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Mitä kannattaa miettiä erityisesti ennen ensimmäistä hääpukusovitusta? Ja miten makutuomarit voivat tukea morsianta sovituksen aikana?

Näihin kysymyksiin etsittiin vastausta Häämessut netissä -tapahtuman InstaLivessä. Hääpukujen todellinen ammattilainen ja asiantuntija Tiina Rauhala Hääpukuneuvonnasta nosti esiin asioita, joiden hän on 15-vuotisen uransa aikana  huomannut aiheuttavan pään vaivaa hääpukusovituksissa.

Katso videolta Tiinan pro-neuvot ja ota vinkit talteen!

Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Ohjelma ensiesitettiiin sunnuntaina 30.10.2022 osana Häämessut netissä -tapahtumaa. Ohjelman kesto on noin 30 minuuttia.

Tässä Tiina muistilista hääpukusovitukseen:

1. Ensimmäinen hääpukusovitus jännittää kaikkia jollain tavalla! Toisia pelottaa, toisia kutkuttaa vatsanpohjasta. Kaikki tunteet ovat sallittuja ja normaaleja.

2. Aloita häämekon metsästys ottamalla ensimmäisenä selvää eri hääpukuliikkeistä. Mikä on lähin tai mikä puolestaan vaikuttaa omaan tyylisi sopivimmalta? Tee vasta sitten valintasi, mihin lähdet sovittamaan.

3. Yritä rentoutua ja rauhottua! Yritä suhtautua hääpukusovitukseen sekkailumielellä. Älä varaa sovituksia samalle päivälle liikaa. Kaksi on jo paljon.

4. Ota mukaan vain lähimmät ja luotetuimmat makutuomarit. Puhu avoimesti tunteista makutuomareille ennen sovitusta ja myös hääpukuliikkeen asiakaspalvelijalle!

Lue lisää häämekkojen sovittamisesta Häät.fistä

9 useiden kysyttyä kysymystä hääpuvun sovittamisesta Häät.fissä

10 vinkkiä hääpuvun valintaan Häät.fissä

Käytännön vinkit häämekon ostoon Häät.fissä

Muokattu: 13.11.2023