Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häämessut netissä

Messuile mukavasti kotoa käsin!

Ihanaa hääiloa helposti verkossa! Löydä maksuttomasta verkkotapahtumasta häätuotteita ja -palveluita sekä seuraa HäämessuTV:n ohjelmaa ja osallistu arvontoihin.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Löydät Häämessuilta netissä ihania häätuotteita ja -palveluita. Paljon uutuuksia, tarjouksia ja arvontoja! Hääalan yrityksistä koostuva näytteilleasettajajoukko on valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan suunnitelmissasi messupäivien ajan.

Missä?

Helpon mutkattomille verkkomessuille kävijän ei tarvitse rekisteröityä eikä ilmoittautua etukäteen, ja tapahtumaan osallistuminen Haamessutnetissa.fi-sivuilla on kokonaan maksutonta. Seuraa myös messujen somekanavia aktiivisesti!

Mikä on parasta?

Voit tehdä löytöjä, osallistua arvontoihin ja tutustua palveluihin kaikessa rauhassa omalla kotisohvallasi, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Messut kestävät useita päiviä!

Vinkki!

Kutsu häätiimisi luoksesi "kisakatsomoksi" kotiin katsomaan HäämessuTV:n ohjelmia ja selailemaan löytöjä yhdessä!