Äänestä designer-suosikkiasi Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailussa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Äänestä designer-suosikkiasi Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailussa

Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailun finaaliin yltäneet mallistot nähdään stagella Love me do -häätapahtumassa 1.10.2022 Kaapelitehtaalla. Tämänvuotisen kilpailun teemana on ytimekkäästi MUOTI.

Kilpailun voittajan päättää tehtävään kutsuttu raati, mutta yleisö saa valita oman suosikkisuunnittelijansa, joten äänestä ja vaikuta! Voit voittaa Kalevala-korvakorut.

Äänestys yleisön suosikista päättyi 14.10.2022

Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailun finaalin Love me do -häämessuilla voitti Heidi Tuisku.

Kunniamaininnan finaalissa sai Iina Naumanen.

Yleisö äänesti suosikikseen Nro 5 Mari Ketosalmi.

Paljon onnea voittajille!

Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022 - Kalevala

Voita upeat korvikset

Voit voittaa vapaavalintaisesti Kalevalan pronssiset Tundra-korvakorut (arvo 240 €) tai pronssiset Haltija-korvakorut (arvo 230 €).

Tundra on suunniteltu Kalevala x hálo -yhteistyömallistona. Korut on valettu kirkkaasta pronssista, jonka kultainen sävy hehkuu Lapin lyhyen kesän lämpöä ja yöttömien öiden valoa.

Syksyn uutuuskoru Haltija – metsän henki – tuo päivääsi taianomaista kauneutta. Sen on suunnitellut Taru Harmaala Chaloff ja se on valmistettu kirkkaasta pronssista, joka hehkuu kuin kulta. Haltijaan on liitetty intensiivisen metsänvihreäksi emaloitu hopealevy.

Kaikki Kalevala-korut valmistetaan tuulen ja auringon voimalla, kotimaisena käsityönä Helsingin Konalassa.

Vuoden Hääpukusuunnittelija -kilpailu

Kilpailun tavoite on nostaa esiin kotimaisia pukusuunnittelijoita, tarjota heille näkyvyyttä kotimaassa ja samalla kehittää alaa kansainvälisesti kilpailukykyiseen suuntaan. Love me do -häätapahtuma yhteistyössä Häät-lehden & Häät.fin kanssa haluaa kehittää suomalaisen hääpukusuunnittelun arvostusta ja tasoa sekä antaa suunnittelijoille ja kotimaiselle käsityölle sen ansaitseman paikan parrasvaloissa!

Vuoden 2022 -kilpailun kumppanina on Kalevala.

Lue Häät.fissä aiemmista voittajista nimiä klikkaamalla!

Vuoden Hääpukusuunnittelija 2019: Terhi Löfman

Vuoden Hääpukusuunnittelija 2018: Heidi Tuisku

Vuoden Hääpukusuunnittelija 2017: Irina Rogusina

Vuoden Hääpukusuunnittelija 2016: Aurora Raiskinen

Love me do Autumn Fair 1.10.2022

Tule katsomaan uutta kotimaista ja kansainvälistä hääpukumuotia Suomen suurimmille häämessuille Love me do Autumn Fairille Helsingin Kaapelitehtaalle la 1.10.2022 klo 10–18.

Muokattu: 10.4.2024