Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Aurora Raiskinen on Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija 2016

Aurora Raiskinen on Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija 2016

Revelations-pukumerkin Aurora Raiskinen on valittu Vuoden Suomalaiseksi Hääpukusuunnittelijaksi 2016.

Hämmentynyt voittaja ei ollut uskoa tapahtunutta.

– Ensireaktio oli järkytys, shokki ja sen jälkeen epäuskoisuuden sekainen ilo yhdistettynä käsien tärinään. Tärinää oli niin paljon, että hyvä kun sain pidettyä palkintokimppua ja plakaattia käsissäni, Aurora kertoo ensireaktioistaan.

– Olen äärimmäisen onnellinen ja ylpeä voidessani kantaa ensimmäisenä Vuoden Hääpukusuunnittelijan nimeä. Kuulostaa missilupaukselta, mutta pyrin tekemään kaikkeni tämän vuoteni aikana, ettei tämä kisa jäisi vain hienoksi titteliksi, vaan se olisi oikeasti jotain, millä pystyttäisiin voimistamaan ja kehittämään tätä meidän rakasta, ihanaa alaamme, lupaa Aurora.

Katso videolta Revelations-hääpuvut catwalkilla Love Me Do Fall 2016 -häätapahtumassa:

Aurora Raiskinen on Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija 2016
Aurora Raiskinen on Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija 2016
Aurora Raiskinen on Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija 2016

Vaatesuunnittelija Aurora Raiskisen suunnittelutyössä näkyy voimakas, rohkea naisellisuus ja vintagevaikutteet ripauksella tummia sävyjä. Tuomaristo vaikuttui Auroran pukujen toteutuksen taidokkuudesta ja leikkausten hienoudesta.

– Auroran esittelemät puvut olivat ehjä kokonaisuus, jossa on kolme erinomaista hääpukua, valintaa perusteli tuomariston puheenjohtaja Nonna Sjöberg.

Love me do -häätapahtuma järjesti ensimmäisen vuosittaisen Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija –kilpailun lauantaina 1.10.2016. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin kotimaisia pukusuunnittelijoita, ja viedä suomalaista häämuodin osaamista maailmalle.

Voittaja suunnittelija pääsee keväällä 2017 esittelemään pukujaan Saksassa pidettäville Euroopan häämuotiviikoille, eli European Bridal Week -ammattilaismessuille, jossa valmistajat, sisäänostajat ja alan media kautta maailman kohtaavat. Lisäksi voittaja sai upean, vain voittajaa varten suunnitellun Ateljee Alexander Tillanderin palkitun kultaseppämestari Jouni Salon valmistaman uniikkikorun.

Vuoden Suomalaisen Hääpukusuunnittelijan valitsi arvovaltainen raati, joka koostui hää- ja muotimaailman kokeneista ammattilaisista. Raadissa olivat European Bridal Weekin toimitusjohtaja Andrew Lookman, FT, kirjailija ja muotiasiantuntija Mirva Saukkola, Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki, Amoriini.comin sekä Love me do:n tuottaja Johanna Merinen, muotisuunnittelija Teemu Muurimäki sekä Love me do -häätapahtuman toimitusjohtaja Nonna Sjöberg.

Muokattu: 3.11.2017