Heidi Tuisku on Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022

Heidi Tuisku on Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022

Heidi Tuisku voitti Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailun lauantaina järjestetyssä finaalissa Helsingin Kaapelitehtaalla Love Me Do Autumn Fair -häämessutapahtumassa.

Voittajamallisto on tuomariston mukaan vahva, tasapainoinen ja kaupallisesti valmis kokonaisuus. Heidin tyyli on tunnistettava ja vetoaa suomalaiseen makuun. Finaalinäytöksessä malliston esittelyn toteutus oli loppuun asti mietitty ja tarinallinen.

– Erityisen onnellinen olen siitä, että tarinani näkyi tuomaristolle, ja he pitivät kokonaisuutta ehjänä ja tunnistettavana. Halusin tarttua trendaamassa oleviin elementteihin, mutta tuoda ne esille omalle tyylilleni uskollisena, kertoo  Heidi Tuisku.

Klikkaamalla kuvaa näet kuvat häämekoista isopana

vuoden hääpukusuunnittelija heidi tuisku

Hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailun finalisteja olivat Ina Savela, Mari Ketosalmi, Miia Kuusinen-Heikkilä, Heidi Tuisku, Sinikka Nikander, Anette Ahokas, Batel Lindström ja Iina Naumanen, joka sai tuomaristolta kunniamaininnan omasta kilpailumallistostaan. Tuomaristo halusi antaa kunniakirjan Iina Naumaselle innovatiivisuudesta, ehjästä kokoelmasta ja suomalaisen hääpukudesignin eteenpäinviemisestä. 

 

Love me do -häätapahtuma järjesti Hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailun yhteistyössä Häät-lehden ja Häät.fi:n kanssa nyt jo kuudetta kertaa. Vuoden Hääpukusuunnittelija 2022 -kilpailun kumppanina toimii Kalevala, jonka koruja nähtiin kilpailun finaalinäytöksessä. Kilpailun teema oli muoti.

Vuoden hääpukusuunnittelijat

2022 Heidi Tuisku
2020 Laura Hyvi
2019 Terhi Löfman
2018 Heidi Tuisku
2017 Irina Rogusina
2016 Aurora Raiskinen

Vielä ehdit äänestää myös yleisöäänestyksessä!

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Kalevala-korupalkinto. Äänestä ja voita Kalevala-korvikset! Suosikkiaan voi äänestää pe 14.10.2022 asti.

Äänestä suosikkiasi >>

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut