PRO Blogi | 28.2.2022

Häämessut netissä -tapahtuma tukee lahjoituksella Ukrainan perheitä ja lapsia

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder

Ajatuksemme ovat nyt ukrainalaisten luona. Eurooppalainen häämuotimaailma ja -media mukaanlukien Häät-media Suomessa tekee tiivistä yhteistyötä monien ukrainalaisten yritysten kanssa, sillä Ukrainassa valmistetaan hääpukuja Euroopan ja koko läntisen maailman markkinoille todennäköisesti enemmän kuin missään muussa eurooppalaisessa maassa.

Niin monet meistä ovat saaneet pukea jotain kaunista ja koskettavaa tärkeänä päivänä päälleen tai parhaillaan odottavat kokevansa tuon hetken elämässään. Monet hääpuvuista valmistuvat ukrainalaisissa käsissä ja nyt kriisin keskellä meidän tehtävänämme on auttaa.

Me Häät-tiimissä haluamme tehdä osamme ja osoittaa tukemme Ukrainalle. Vaikeina hetkinä tärkeimmiksi arvoiksi nousevat rakkaus ja toisista ihmisistä huolen pitäminen.

Autetaan yhdessä Ukrainan perheitä ja lapsia

Yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua sodan keskelle. Jo viidettä kertaa järjestettävä digitapahtuma Häämessut netissä 11.–15.3.2022 yhdessä messuille osallistuvien yritysten kanssa haluaa auttaa mm. taitavia ukrainalaisia hääpukuompelijoita ja heidän lapsiaan. 

Jokaisen maaliskuussa 2022 Häämessuille netissä -osallistuvan yrityksen messumaksusta lahjoitetaan 5 euroa UNICEFin Ukrainan kriisirahastoon.

#westandwithukraine  

#pidetäänrakkaus

Haluatko mukaan Häämessuille netissä 11.–15.3.2022?

KATSO OSALLISTUMISVAIHTOEHDOT

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai ideoita siitä, mitä muuta voimme yhdessä tehdä ukrainalaisten hyväksi juuri nyt, otathan yhteyttä. Löydät yhteystietoni alta.

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi