Keskisen Kello verkkokauppa

Keskisen Kello on suomen suurin korujen ja kellojen verkkokauppa. Laajaan valikoimaan kuuluu suomalaisten rakastamat merkit kuten Kohinoor, Festive, Lykka, Lumoava, Pandora ja moni muu.

Kaikkialla Suomessa

Vihkisormukset ja korut

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Keskisen Kello on Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa. Meiltä löydät laajimman valikoiman kihla- ja vihkisormuksia jokaiseen makuun ja budjettiin. Olemme virallinen jälleenmyyjä suomalaisten rakastamille brändeille – Kohinoorin, Festiven, Lumoavan ja Lykkan upeat sormukset ja hääkorut löytyvät siis kätevästi samasta osoitteesta. Oletpa siis etsimässä unelmiesi kihlasormusta, sinulle sopiva vihkisormusta tai koruja kruunaamaan häätyylisi, löydät kaiken etsimäsi verkkokaupastamme. Keskisen Kello on 100% suomalainen perheyritys, ja meiltä voit odottaa ensiluokkaista ostokokemusta ja asiantuntevaa palvelua 35-vuoden kokemuksella.

Missä?

Kotimainen verkkokauppamme palvelee sinua ajasta ja paikasta riippumatta osoitteessa www.keskisenkello.fi . Verkkokaupastamme löydät laajan sormus- ja koruvalikoiman lisäksi asiantuntijoiden vinkkejä sormusten ja korujen huoltoon liittyen sekä inspiraatiota uusimmista tyyleistä ja trendeistä! Verkkokaupan lisäksi myymälämme palvelee sinua Tuurin kyläkaupassa, osoitteessa Onnentie 7, 63610 Tuuri.

Mikä on parasta?

Sormuksen ostaminen verkossa on helppoa ja vaivatonta! Kun ostat sormuksen kotimaisesta verkkokaupasta, saat rauhassa tutustua sormustyyleihin, ilman painetta päätöksenteosta. Haluamme, että löydät juuri sinun unelmiesi sormuksen, ja siksi sinun on helppoa tutustua eri tyyleihin vaivattomasti suodattimien avulla. Kun löydät juuri sinulle mieluisan tyylin, voit rajata laajan valikoiman budjettisi, kokosi ja materiaalin mukaan. Näin sinun ei tarvitse nähdä sinulle aiheettomia vaihtoehtoja. Kun löydät mieluisan sormuksen, meidän monipuoliset tuotekuvat antavat sinulle osviittaa siitä, miltä sormus näyttää sormessa. Rungon leveys ja timantin koko näkyy selkeästi kuvassa ja tuotekuvauksessa, jotta saisit mahdollisimman kattavan mielikuvan tuotteesta heti alkuun. Meiltä saat myös tilattua sormusmitan varmistamaan oman sormuskokosi. Jos tuote ei jostain syystä kuitenkaan vastaa odotuksiasi, tuotteen palautus on helppoa ja ilmaista. Verkkokaupassa saat tehdä ostoksesi rauhassa – ei kiirettä, aikataulua tai ostopakkoa. Jos kuitenkin kaipaat apua, asiakaspalvelumme on vain muutaman klikin päässä. Jos et tiedä mistä lähteä liikkeelle, kattavat oppaat antavat varmasti inspiraatiota unelmiesi sormuksen etsimiseen.

Meidän tyyli

Asiantunteva, kotimainen, nopea, ystävällinen, laaja valikoima

Vinkki!

Kihla- ja vihkisormusta käytetään lähes päivittäin koko loppuelämän ajan – siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että sormukset ovat sinulle mieluisat ja luovat tyylikkään kokonaisuuden. Jo kihlasormusta valitessa, suosittelemme siis miettimään millaisen kokonaisuuden haluat kihla- ja vihkisormuksen olevan – toivotko minimalistista vai säkenöivää kokonaisuutta? Sopiiko valitsemasi timanttisormus yhteen mahdolliseen suvussa periytyvään vihkisormukseen? Jos olet epävarma, suosittelemme aina valitsemaan mahdollisimman ajaton ja klassinen sormus, joka on helposti yhdistettävissä moneen erilaiseen sormukseen.