Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

AKTIV-RESOR / AustraliaTours

Elämänne tärkein matka suurella sydämellä

Me räätälöimme teille häämatkan vuosikymmenien ammattitaidolla kaikkialle maailmassa. Jokaisen hääparin matkaunelma on viimeistä yksityiskohtaa myöten suunniteltu. Matka, joka muistetaan ikuisesti!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Räätälöidyt matkat jokaiseen maailmankolkkaan ammattitaidolla. Suuntautuuko teidän häämatkanne sykkivään suurkaupunkiin vai autiolle rannalle tai Suomen kohteisiin? Haluatteko patikoida, snorklata vai vaan rentoutua ja nauttia toisistanne? Pidättekö rennoista pienistä hotelleista vai yksityisistä villoista? Me tarjoamme ammattitaitomme, palvelumme, kohdetuntemuksemme ja yhteistyöverkostomme niin, että saamme juuri teille sopivan unelmamatkan suunniteltua viimeistä silausta myöten. Suhtaudumme työhömme intohimolla, teemme jokaisen häämatkan niinkuin tekisimme sen itsellemme! Anna meidän suunnitella matka ja voitte itse keskittyä muuhun - huoletta.

Missä?

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Töölössä ja tapaamme teitä mielellämme kasvotusten. Jos ette pääse paikan päälle niin voimme suunnitella unelmienne häämatkaa myös puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka livepalaverissa. Palvelemme siis yksilöllisesti koko Suomen alueella.

Mikä on parasta?

Tekemisen intohimo ja vankka ammattitaito näkyy työssämme. Meille on kunnia-asia ymmärtää teidän toiveenne, jonka pohjalta pystymme vuosikymmenien kokemuksella suunnittelemaan täydellisen matkaunelman.

Meidän tyyli

Luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja joustavuus ovat valttejamme vankan ammattitaidon ohella. Meistä on ihana uppoutua juuri teidän toiveisiinne oli kysymys häämatkasta tai häiden järjestämisessä missä päin maailmaa tahansa. Olisi ilo saada olla mukana teidän unelmienne toteuttamisessa.

Vinkki!

Kerro meille mahdollisen häämatkanne ajankohta, toiveet ja budjetti. Anna meidän hoitaa loput - säästätte aikaa, rahaa ja vaivaa muiden asioiden suunnitteluun. Häämatka on elämänne tärkein matka ja jokainen yksityiskohta saadaan suunniteltua täydelliseksi yhdessä meidän kanssamme.