Tunturihotelli Iso-Syöte - Häämatka - Oulun alue

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Tunturihotelli Iso-Syöte

Rakkautta ja romantiikkaa tunturin huipulla

Suomen eteläisimmän tunturin huipulla sijaitseva uljas Tunturihotelli Iso-Syöte tarjoaa unohtumattomat puitteet unelmien häämatkalle: elämyksellisiä sviittejä ja kaunista tunturiluontoa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Uniikkeja majoitus- ja lomakokemuksia Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Tunturihotelli Iso-Syöte tunnetaan erityisesti hulppeista elämyssviiteistään. Boutique-hotellin huonevalikoimasta löytyy elämyssviittejä (3 kpl), Aurora-sviittejä (10 kpl), Star Superior -huoneita (12 kpl), Poro Standard -hotellihuoneita (10 kpl) sekä tunturimökkejä (16 kpl) ja kelomökkejä (20 kpl). Tunturihotelli Iso-Syöte ei ole vain hotelli, vaan elämyksellinen safarihotelli, jossa jokainen vieras löytää oman tapansa tutustua ainutlaatuiseen tunturiluontoon. Majoituselämyksiä ja aktiviteetteja on tarjolla ympäri vuoden. Valikoimasta löytyy myös erillisiä häämatkapaketteja.

Missä?

Hotelli sijaitsee Syötteellä, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Oulusta Syötteelle on matkaa 140 kilometriä.

Mikä on parasta?

Tavallisuuden yläpuolelle kohoavia lomakokemuksia: elämykselliset sviitit, uniikit maisemat ja tunturiluonnon rauha.

Meidän tyyli

uniikki, elämyksellinen, korkeatasoinen, monipuolinen, ikimuistoinen

Palkinnot

Hotelli Iso-Syöte on voittanut Finland’s Best Ski Boutique Hotel -palkinnon – Suomen paras pieni hiihtohotelli – vuosina 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 ja 2019. Kyseessä on hiihtomaailman “Oscar-palkinto”, joka jaetaan World Ski Awardseissa. Brittilehti Telegraph on listannut Hotelli Iso-Syötteen Kotkanpesä-sviitin peräti maailman neljänneksi romanttisimmaksi hotellihuoneeksi.