Trendikäs hääkimppu on morsiamen näköinen

boheemi rento hääkimppu pastelli väreissä

Kukkakauppiaat kertovat, että suosittu ja trendikäs hääkimppu on tällä hetkellä neljän suositun värin yhdistelmä. Persikka, nude, beige ja valkoinen ovat morsiuskimpun väreinä suosituimmat. Väreinä ne luovat ihanan hunajaisen ja lämpimän, mutta silti raikkaan kokonaisuuden.

Useimmiten muoto hääkimpuissa on rennon boheemi ja väljä. Pisaran muotoisten morsiuskimppujen paluuta ennustellaan kovasti ysärin ollessa nouseva trendi.

Trendikäs hääkimppu on myös sidottu paikallisista ja kotimaisista kukista sekä luonnonmateriaaleista mahdollisuuksien mukaan.

Katso videolta suosittuja persikan, nuden, beigen ja valkoisen värisiä vaihtoehtoja

Trendikästä on myös valita värikäs, boheemi ja villi hääkimppu. Kuten katumuodissa, myös kukissa osa rakastaa rohkeita värejä ja erikoisempia kukkavaihtoehtoja. Värimaailma voi koostua punaisen eri sävyistä, ihan tummasta kirkkaseen hehkuvaan ja saada rinnalleen violettia, oranssia, vihreää ja sinistäkin.

Katso videolla villin värikkäitä hääkimppu vaihtoehtoja

Katso myös klassisemmat vaaleanpunaiset hääkimput

Katso videolta valkoiset hääkimput

Kaiken kaikkiaan trendikästä kaikissa visuaalisissa valinnoissa on se, että hääpari valitsee ylleen ja osaksi hääjuhlaansa asioita, jotka ovat heidän näköisiään. Epämuodikasta on piiloutua rooliin ja muottiin, joka ei ole kantajansa persoonalle uskollinen.

 

Videoilla nähtävät hääkimput nähtiin Love Me Do -häämessuilla tammikuussa 2023. Kimput esiteltiin Kaunein morsiuskimppu 2023 -kilpailun yhteydessä, jossa Suomen Kukkakauppiasliitto Helsingin piirin edustajat kilpailivat paremmuudesta.

Vinkkejä ja ideoita hääkukkien suunnitteluun

Ihastu hääkimppujen eri sävyihin ja erilaisiin kukkiin. Lue Häät.fistä >>

Kesäinen "pionihääkimppu" sesongin kukista. Lue Häät.fistä >>

Löydä taitava hääkukkien sitoja Häät.fistä >>

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristelu