Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Sinivioletti häävärinä heijastelee eloisaa, pirteää ja iloista asennetta

lupiineja auringolaskussa

Kuva Irina Iriser / Unsplash.com

Pantone on valinnut vuoden 2022 väriksi sinistä ja violettia yhdistelevän sävyn. Sinivioletin värin nimi Very Peri, ja se on myös historian ensimmäinen vuoden väri, jota ei ennen valintaansa löytynyt Pantonen värijärjestelmästä.


Vuoden värin perusteluissa Veri Perin kerrotaan sekoittavan ”sinisen uskollisuutta ja pysyvyyttä ja punaisen energiaa ja jännittävyyttä” ja näin luovan ”voimaannuttava uuden yhdistelmän”. Very peri -värillä halutaan osoittaa huoletonta itseluottamusta ja rohkeaa uteliaisuutta.

– Siinä on sitä hakemaamme eloisaa, pirteää ja iloista asennetta, huoletonta luottamusta ja luovuutta, Pantonelta kerrotaan.

Veri Pery on myös häävärinä kaunis ja klassinen

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Vuoden 2018 väri oli ultravioletti, vuoden 2019 väri oli koralli, vuoden 2020 väri oli klassinen sininen ja vuonna 2021 väriksi valittiin väripari kirkas keltainen ja harmaa. Väri-instituutti Pantone on nimennyt vuoden värin vuodesta 2000 alkaen.

Muokattu: 19.3.2024