Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Luksuksen tuntua häihin edullisemmin

Eleganttia purppuraa ylelliset häät edullisesti

Kuva Michaela Egger / Hey Look

Kun omaan hääbudjettiin ei mahdu ylellisyyttä, vaan on tehtävä edullisemmin. Luksuksen tuntu täytyy synnyttää taitavasti väreillä ja edullisilla vaihtoehdoilla.

Häät-lehdessä Runsasta ja eleganttia vuonna 1/2015. nähtiin klassiset elegantit purppuran sävyillä ja kullan hohteella täydellistetyt häät. Saman kaltaiseen lopputulokseen pääsee myös edullisemmin.

Ota tästä haltuun budjettihäävinkit:

  • Kalliiden kukkavaasien sijaan hääkirpputoreilta käytettynä ostetut edulliset viinilasit voi spraymaalata antiikkikullalla.
  • Kun pöytäasetelmissa käyttää pelkkää hortensiaa, kukat on helppo asetella vaaseihin itsekin ja jo pieni määrä näyttää runsaalta. Kukat voi käsittelemättöminä hankkia edulliseen tukkuhintaan.
  • Kangasserviettien sijaan voi valita elegantit paperilautasliinat, ja kalliit kynttilänjalat korvata edullisilla tuikkulaseilla.
  • Kalliit käsintehdyt suklaatryffelit ja samppanjalahjat vieraille voi korvata edullisemmilla mutta silti ylellisen näköisillä suklaalaatikoilla. Tarkan markan hääpari jättää vieraslahjat kokonaan ostamatta, sillä ne ovat enemmän luksusta kuin pakollista.
  • Säästösyistä paperituotteet voit printata itse kalligrafian teettämisen sijaan. Käytä Häät.fin printattavia tiedostoja apunasi! Löydät ne täältä >>

 

Tyyli Michaela Egger ja Lotta Norokytö / Hey Look
Teksti Sari Yli-Salomäki
Kuvat Michaela Egger
 

Juttu on julkaistu aiemmin Runsasta ja eleganttia Häät-lehdessä vuonna 1/2015.

 

Lue lisää aiheeseen liittyvää Häät.fistä

Sinivioletti häävärinä heijastelee eloisaa, pirteää ja iloista asennetta

Pantone on valinnut vuoden 2022 väriksi sinistä ja violettia yhdistelevän sävyn. Sinivioletin värin nimi Very Peri. Lue lisää >>

Elegantin ylelliset violetit häät – ideoita klassisen tyylikkääseen toteutukseen

Luksuksen tuntu syntyy hääkoristeiden klassisilla, toisiinsa sointuvilla väreillä ja kullan hohteella. Purppuranpunaisen eri sävyjät yhdessä kullan kanssa on aina ylellinen yhdistelmä. Lue täältä >>

Itseprintattavat paperituotteet elegantteihin häihin

Elegantin tyylin saa häihin myös itse tulostamalla, silloin kun kalligrafia ei luonnistu itseltä. Häät-media teetti valmiita tulostuspohjia, joiden avulla viimeistelet elegantit häät, joissa on klassista tyyliä ja ripaus luksuksen tuntua. Tulosta täältä >>

Muokattu: 29.4.2022