Yhdistä hääväreinä ilakoiva keltainen rauhalliseen ja seesteiseen harmaaseen

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Yhdistä hääväreinä ilakoiva keltainen seesteiseen harmaaseen

hääkakkua leikkaavat morsian ja sulhanen

Kuva Debby Hudson / Unsplash.com

Väri-instituutti Pantone julisti värit harmaan ja keltaisen vuoden 2021 väreiksi. Tarkalleen värit ovat keltainen Pantone 13-0647 Illuminating ja harmaa Pantone 17-5104 Ultimate Gray.

Nämä kaksi väriä luovat ilakoivan ja valoisan, mutta rauhallisen ja seesteisen tunnelman vaikka hääväreinä. Ne ovat inspiroiva yhdistelmä, jossa näkyy aikaan sopivasti syvällisiä tunteita ja mietteliäisyyttä sekä optimistisia toiveita aurinkoisemmista päivistä. Harmaa kuvastaa kestävyyttä ja luotettavan vakaata pohjaa. Keltainen on puolestaan kirkas ja iloinen väri, joka räiskyy innostusta ja antaa aurinkoenergiaa.

– Näiden kahden erillisen värin liitto viestii positiivisesta mielenlujuudesta. Käytännöllisen vankka ja samalla lämmittävä sekä optimistinen, tämä väriyhdistelmä antaa meille sitkeyttä ja toivoa. Meidän täytyy tuntea itsemme rohkaistuiksi ja innostetuiksi, se on tärkeää ihmisen luonnolle, Pantone väri-instituutin toimitusjohtaja Leatrice Eiseman kuvailee.

Viime vuoden väri oli tummansininen, vuonna 2019 ihastuttiin eloisaan koralliin ja 2018 tykästyttiin sähäkkään ultravioletiin. Pantone on julistanut vuoden värin vuodesta 2000 lähtien.

Inspiroidu Instagramin ihanasta kuvavirrasta!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Hey Wedding Lady (@heyweddinglady) jakama julkaisu

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön .::SANDY::. (@saaandy.s.art) jakama julkaisu

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Glamour & Grace (@glamandgrace) jakama julkaisu

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Lisää hurmaavia keltaisen ja harmaan täyteisiä hääideoita löydät Häät Pinterestistä!

Muokattu: 19.1.2022