Elegantin ylelliset violetit häät – ideoita klassisen tyylikkääseen toteutukseen

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Elegantin ylelliset violetit häät – ideoita klassisen tyylikkääseen toteutukseen

Eleganttia purppuraa ylelliset häät hääkattaus

Kuva Michaela Egger / Hey Look

Luksuksen tuntu syntyy hääkoristeiden klassisilla, toisiinsa sointuvilla väreillä ja kullan hohteella. Kauniiksi kokonaisuudeksi kootut ametisti, viininpunainen, luumunpunainen ja liila ovat purppuranpunaisen eri sävyjä. Kultaan yhdistettynä täyteläinen väripaletti muodostaa ylellisen ja samalla modernin kokonaisuuden.

Purppuranpunaisten sävyjen liuku muodostaa rikkaan kokonaisuuden

Elegatit häät purppurat häät väriyhdistelmä idea

Häiden teemavärinä purppuran ja violetin sävyt yhdistyvät ajatukseen kuninkaallisuudesta ja luksuksesta. Väri mielletään ylellisenä ja vauraana. Violetin ajatellaan viestivän myös viisautta, ystävällisyyttä ja rakkautta. Violetilla värillä on myös erittäin vahva energia.

Elegantti hääteema purppuran sävyissä sopii klassista tyyliä ja luksusta tavoittelevan hääparin suureen juhlaan mihin vuodenaikaan tahansa. Usein koristeluteemaksi valikoituu tutuin vaihtoehto eli valkoiset häät, mutta taidokkaalla ja hallitulla värien valinnalla juhlalookista tulee mielenkiintoisempi kokonaisuus.

Purppuran sävyjen tilalle voit helposti vaihtaa lempiväriesi paletin, esimerkiksi laivastonsiniset sävyt tai syvän punaisen yhdistettynä pinkkiin ja kultaan. Sävyjen liuku muodostaa yhden värin teemaa rikkaamman kokonaisuuden.

Hääpöydän koristelu

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE ISOMPANA!

Hääkimppu ja muut hääkukat

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE ISOMPANA!

Häiden näyttävät yksityiskohdat

Ylellinen vaikutelma häihin syntyy hienostuneilla yksityiskohdilla.

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE ISOMPANA!

 

Tyyli Michaela Egger ja Lotta Norokytö / Hey Look
Teksti Sari Yli-Salomäki
Kuvat Michaela Egger

 

Juttu on julkaistu aiemmin Runsasta ja eleganttia Häät-lehdessä vuonna 1/2015.

Lue lisää aiheeseen liittyvää Häät.fistä

Sinivioletti häävärinä heijastelee eloisaa, pirteää ja iloista asennetta

Pantone on valinnut vuoden 2022 väriksi sinistä ja violettia yhdistelevän sävyn. Sinivioletin värin nimi Very Peri. Lue lisää >>

Kaunista ja eleganttia edullisemmin

Elegantin tyylin voi kekseliäisyyttä käyttäen luoda pienemmälläkin budjetilla. Nappaa Häät.fistä vinkit, joilla luot saman tyylin halvemalla. Lue täältä >>

Itseprintattavat paperituotteet elegantteihin häihin

Elegantin tyylin saa häihin myös itse tulostamalla, silloin kun kalligrafia ei luonnistu itseltä. Häät-media teetti valmiita tulostuspohjia, joiden avulla viimeistelet elegantit häät, joissa on klassista tyyliä ja ripaus luksuksen tuntua. Tulosta täältä >>

Muokattu: 29.4.2022