Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Päätoimittajan haaste #pidetäänrakkaus

LOVE Häät.fi Pidetään rakkaus -haaste

Koronaviruksen rantauduttua Suomeenkin käsillämme on poikkeukselliset ajat, jonka kestoa ja vaikutuksia meistä kukaan ei osaa arvioida. Toivon, että sinä ja läheisesi voitte hyvin! Minä ja koko Häät-tiimi on toistaiseksi välttynyt virukselta ja teemme kaikkemme, jotta voimme inspiroida ja auttaa sinua. Minkälaista apua tai ideoita sinä tarvitsisit juuri nyt?

Eihän anneta tämän hetken masentaa?! Häät-lehden perustettuani olen toiminut yrittäjänä tällä upealla alalla jo yli 25 vuotta ja saanut paljon. Tällaisella hetkellä haluan antaa oman ja tiimini osaamisen vastalahjaksi sinulle ja kaikille tulevia häitä suunnitteleville.

Alakoulua käyvä tyttäreni Ida keksi itselleen etätekemistä ja teki yllä näkyvän LOVE-työn pari päivää sitten. Haluan jakaa sinulle sen myötä voimaa ja rohkeutta tuleville viikoille. Et ole yksin. Millaisen tsemppiviestin sinä haluaisit lähettää muille häitä järjesteleville kanssasiskoille ja veljille? Kirjoita, piirrä tai kuvaa jotain kaunista ja jaa se Instagramissa! Tägää #pidetäänrakkaus niin voimme iloita niistä yhdessä! Käy myös kurkkaamassa tähän mennessä tehdyt postaukset.

#pidetäänrakkaus

Mennään tästä yli yhdessä,

Sari

päätoimittaja, yrittäjä

Muokattu: 25.3.2020