Neuvoja häiden siirtämiseen

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Neuvoja häiden siirtämisen varalle

Kippis siideri kuohuviini häät

Kuva Camilla Bloom

Jos lähestyvien häiden eteen nousee pakottavia esteitä, voi edessäsi olla ikävä päätös siirtää juhlapäivää tuonnemmaksi. Tässä vinkkejä yllättävän tilanteen varalle.

1) Neuvottele ensin puolisosi kanssa, mikä olisi teille mieleisin ratkaisu: siirretäänkö häät kokonaan vai haluaisitteko kenties mennä kahden kesken naimisiin sovittuna päivänä ja viettää juhlan isomman joukon kanssa myöhemmin?

2) Siirrättekö juhlan sellaisenaan myöhempään ajankohtaan vai laitatteko paletin uusiksi? Joskus on henkisesti helpompaa päästää irti, kun samalla suunnitelmaa muuttaa enemmänkin.

3) Ota yhteyttä tärkeimpiin palveluntarjoajiin nopeasti. Tutki tekemäsi sopimukset huolellisesti etukäteen. Lähesty rakentavassa hengessä, sillä yhteistuumin löydätte varmasti uuden hyvän ratkaisun. Riitahengelle ei ole sijaa, vaan ratkaisua kannattaa etsiä hyvässä hengessä.

4) Jos tarvitsette uusia palveluita, etsi niitä täältä ja lue Häät.fin ohjeet palveluluiden kilpailuttamiseen täällä

5) Muista että mahdollisesti jo tilaamasi tai ostamasi tuotteet kuten sormukset, asut ja koristeet tulevat kyllä käyttöön, vaikka häät siirtyisivätkin. Mittatilaustuotteita tai kaiverrettuja tuotteita ei yleensä ole oikeutta peruuttaa tai palauttaa.

6) Tärkeintä on rakkaus. Kohtaatte tämänkin hetken yhdessä. Saatte viettää rakkausjuhlaa rakkaimpien läheistenne kanssa, vaikka se tapahtuisikin hiukan myöhemmin.

Lue myös!

Koronavirus sotki hääsuunnitelmat: Ida ja Toni eivät antaneet periksi >>

Muokattu: 25.3.2020