OJL Originals -malliston luoja Olli Lindroos haluaa ylittää ajan ajattomalla muotoilulla

Olli Johan Lindroos OJL

Miten ihmeessä valita vihkisormus, jota tietää rakastavansa vielä vuosienkin päästä? Aina varma valinta on sormus, joka on ajaton ja kauniin klassisesti muotoiltu.

OJL:n korumuotoilija Olli Johan Lindroosin työpöydällä lähti syntymään ajatus ajattomuudesta ja yhdisteltävyystä vuonna 2012. Olli suunnitteli tuolloin Lumi-sormuksen, ensimmäisen osan OJL Originals -mallistoon. Myöhemmin Lumin ympärille kasvoi kokonainen OJL Originals -muotoilufilosofia. Olli tuli nimittäin Lumi-sormuksen avulla luoneeksi trilogia-ajatuksen, joka mahdollistaa täydellisen sormuskokonaisuuden rakentamisen mix and match -tyylillä.

Ollin OJL-trilogia ajattelussa sormus muodostuu täydellisesti yhteensopivista sormuksista, syleilijästä tai kahdesta ja solitaire-sormuksesta. Kokonaisuuden kaikki osat voi hankkia kerralla tai itselleen sopivissa erissä. OJL Trilogia -mallistoon kuuluvat Lumi-, Sade- ja Kide -sormukset, joiden osia voi vapaasti yhdistellä toisiinsa.

– Ajaton muotoilu ja muotokieli tarkoittaa sitä, että voi miettiä, onko se kaunis nyt ja onko se kaunis myös tulevaisuudessa. Minä haluan varmistaa, että OJL Originals korut ylittää ajan, Olli tiivistää filosofiaansa.


Katso videolta OJL Originals -malliston luoneen Olli Johan Lindroosin tarinoita omasta muotoilufilosofiastaan ja OJL Trilogia -sormuksista. Ohjelman haastattelijana Häät-median Elli Ojankoski.

Video ensiesitettiin Häämessut netissä -tapahtumassa 11.-15.3.2022.

Lue lisää OJL Originals -mallistosta Häät.fissä

Lisää upeita OJL Originals -sormuksia ja muita Suomessa myytäviä timattisormuksia löydät Häät.fin Sormuskonesta. Löydä oma unelmasormus ja sen myyjä täältä >>

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset