Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

OJL Originals – sinulle joka arvostat muotojen tarkkuutta, yksityiskohtia ja kauneutta puhtaimmillaan

Olli Johan Lindroos tiskin takana sormus rasia kädessään

Kuva Camilla Bloom

Olli Lindroos palkittiin Vuoden kultaseppänä 2021 Suomen Kultaseppien Liiton toimesta. Olli on saamastaan tunnustuksesta äärimmäisen ylpeä. – Sain tunnustuksen suurelta osin siksi, että olen rakentanut uuden, oman kotimaisen korubrändini, OJL Originalsin. Se tulee aina olemaan suurin intohimoni kultaseppänä.

Olli Johan Lindroosin OJL Originals -sormukset kulkevat kantajiensa 
mukana jopa elämästä toiseen. Mallisto on uniikki kokoelma, 
josta jokainen voi loihtia itselleen täydellisen yksilön.

Vihkisormukseen liittyy ainakin yhden ihmiselämän verran tunteita ja muistoja. Sormus ei ole koskaan vain koru, vaan se on lupaus rakkauden kestämisestä, toisen vierellä pysymisestä ja haasteiden keskellä selviytymisestä yhdessä.

Kun sormus pujotetaan sormeen vuosi toisensa jälkeen, voi aina uudelleen elää sen hetken, kun kaikki oli vasta alussa. Miten kupliva olo rakastumisesta täytti koko kehon ja mielen. Ja miten se nyt on vahvistunut tasaiseksi, mutta lujaksi ja varmaksi tunteeksi oikeasta ihmisestä rinnalla.

Uniikki klassikko

Olli Lindroosin suunnittelemaan OJL Originals -mallistoon kuuluu kolme vihkisormusta: Lumi, Kide ja Sade. Mallisto on ainutlaatuinen sormusten trilogia, jonka pohjana on Ollin luoma muotoilufilosofia.

Kaikki kolme sormusta elävät vuosikymmeniä kantajiensa elämässä täydentyen syleilijöillä. Malliston nerokkaana ideana on se, että jokaisen sormuksen syleilijät sopivat keskenään toisiinsa. Sormuksia on kolme, mutta uniikkien yhdistelmien määrä valtava.

– Halusin luoda klassikon ja siinä onnistuin. Sormusmalliston, joka kestää aikaa ja on aina saajansa persoonaa kuvaileva. Minulle on suunnittelijana ja muotoilijana myös tärkeää se, että koru kestää sukupolvelta toiselle.

OJL Pori Atelier Olli Johan Lindroos

OJL:n Porin myymälän takaseinä avattiin niin, että korujen millintarkka käsityö näkyy liikkeessä asioiville.

Jokainen sormus on käsityötä

Malliston sormukset valmistetaan aina käsityönä OJL:n kultaseppien Ateljeella Porissa taitavissa käsissä. Porin myymälässä vieraillessaan pääsee sukeltamaan suoraan millintarkan työskentelyn maailmaan. Suuren remontin myötä myymälän takaseinä avattiin niin, että pajan työskentely näkyy liikkeessä asioiville.

OJL Originals -malliston lisäksi Olli Lindroos suunnittelee vuodessa tietyn määrän uniikkeja koruja, myös vihkisormuksia, asiakkaiden toiveita herkällä korvalla kuunnellen. Ollin käsissä on syntynyt muun muassa Renny Harlinin vihkisormus leijonateemalla.

Olli Johan Lindroos suunnittelee uniikkisormusta asiakkaalle

Kuva Camilla Bloom

Elämänpolku vihkisormuksessa

Ollille sormuksen muoto on tärkeä.

– Muoto kuvastaa vahvasti sen ajan ja hetken tunnetta, missä ja milloin koru on tehty. Tällöin sormuksessa on sen ihmisen tarina, kenen sormeen se pujotetaan. Olen halunnut mallistolla luoda mahdollisuuden täydentää omaa sormusta esimerkiksi hääpäivinä, Olli kuvailee.

Näin sormuksesta kasvaa vuosien myötä monisäikeinen ja kerroksellinen tarina. Kun koru mahdollisesti siirtyy seuraavalle sukupolvelle, esimerkiksi äidiltä tyttärelle, on siinä nähtävillä rakkaan ihmisen elämäntarina. Näin on muodostunut sukupolvien välinen kaunis rakkausketju. Ja mikä parasta, sormusta voi täydentää yhä edelleen oman näköiseksi.

OJL Olli JOhan Lindroos myymälä Helsinki Stockmann

Kuva Camilla Bloom

OJL:n lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustan Stockmannin tavaratalon ensimmäisessä kerroksessa.

Unelman äärellä

Olli Lindroos on kultaseppä toisessa polvessa. Hän on uskonut visioonsa korumallistosta, johon ei ole tarve jatkuvasti suunnitella lisää. Ollilla on malttia pysähtyä hetkiin.

– Olen kysynyt itseltäni tasaisin väliajoin, että teenkö sitä mitä haluan. Onko tämä unelmani? Ja joka kerta päädyn samaan: teen unelmaani todeksi. Mikään muu työ ei toisi minulle yhtä suurta mielihyvää kuin saada luoda ja toteuttaa jotain ainutlaatuista, kestävää ja merkityksellistä asiakkailleni.


Teksti Tanja Hakala
Kuvat Camilla Bloom

Sormuksia on kolme, 
mutta uniikkien yhdistelmien määrä valtava.

OJL Originals Lumi

OJL Originals Lumi on ensimmäinen OJL Originals -filosofiaa noudattava korumallisto. Mallisto on suunniteltu Vuoden kauneimmaksi sormukseksi 2012 valitun Lumi-sormuksen ympärille. Lumi-mallisto on täydellisen yhteensopiva Sade- ja Kide-kokoelmien korujen kanssa.

OJL Originals Kide syleilijät

OJL Originals Kide -kokoelma on OJL Originals -kokoelmien todellinen kaunotar. Malliston sydämenä ihastuttaa Vuoden kaunein sormus 2016 -tittelin saavuttanut Kide-sormus. Kide-mallisto on täydellisen yhteensopiva Lumi- ja Sade-mallistojen kanssa.

OJL Originals Lumi Sade syleijöillä

OJL Originals Sade hurmaa herttaisen pehmeällä muotoilullaan. Kokoelman ydin on näyttävä, rauhallista voimaa huokuva Sade-sormus, jonka ympärille jalostuu kantajan tarina syleilijöiden avulla. Sade-mallisto sopii täydellisesti yhteen Lumi- ja Kide-mallistojen kanssa.

Sormusten kanssa samoja nimiä kantavat OJL Originals -korvakorut ja kaulakorut ovat yhdisteltävissä toisiinsa, ja kuten sormukset, nämäkin täydentyvät erilaisilla syleilijöillä ja kehyksillä. Kaikki OJL Originals -tuotteet ovat 18 karaatin kultaa ja ne saa valko-, kelta- ja punakultaisina. Timantit ovat aina G/VS laatua.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä OJL

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2022.Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.

Muokattu: 31.1.2022

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024