Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Miika Hämäläisen Kaksi onnellista on Vuoden Hääkuva 2022

Rovaniemeläisen valokuvaaja Miika Hämäläisen elokuisena päivänä matkalla Pielpajärven erämaakirkolle kuvaama hääkuva Kaksi onnellista on Vuoden Hääkuva 2022.

 

Hämäläinen voitti kilpailun ylivoimaisella äänienemmistöllä jo toisen kerran. Hämäläinen voitti myös Vuoden Hääkuva 2021 -kilpailun. Kuva keräsi 20 prosenttia annetuista äänistä.

Vuoden parasta hääkuvaa kävi Häät.fi-palvelussa äänestämässä yhteensä 5566 lukijaa. Tulokset julkistettiin osana kevään Häämessut netissä -tapahtuman ohjelmaa. Voit katsoa julkistusliven tallenteen täällä.

Vuoden Hääkuva 2022 voittaja Miika Hämäläinen Kaksi onnellista

Kuva Miika Hämäläinen

Sara ja Kalle ikuistui kauniiseen kuvaan keskellä Lapin luontoa ja sen kauneus kehystää upean parin.

– Viime vuoden voitto on selkeästi näkynyt. Pyyntöjä on tullut nyt enemmän myös muualta Suomesta selkeästi enemmän. Nyt on tosi monet häät jo tulossa ja ensi vuosikin täyttyy hyvää tahtia. KIlpailun voitolla on ollut hyvinkin paljon vaikutusta. Myös turisteja tulee nyt kuvattua paljon ja arkipäivän häät ovat lisääntyneet, kertoo Miika kilpailun vaikutuksista työmääräänsä.

Vuoden Hääkuva 2022 kilpailun kovin kaksintaistelu käytiin kilpailun toisesta ja kolmannesta sijasta.

Anssi Koskinen Säteiden syleily

Toiseksi sijoittui Anssi Koskisen kuva Säteiden syleily. Kuva sai 10 % annetuista äänistä.

– Suvin ja Henkan hääpäivää juhlittiin merirannassa venetsialaisten aikaan ja isolla vaihteella. Päivään oli panostettu persoonallisesti ja poikkeuksellisen vahvasti. Sama teema jatkui potrettikuvissa, jotka on kuvattu vanhassa venehallissa, joka toimii nykyään rantabaarina, kertoo Anssi.

Vuoden Hääkuva 2022 2. sija Anssi Koskinen

Kuva Anssi Koskinen

Jami Ivanoff Sinun vierelläsi, ikuisesti

Kolmas palkinto meni joensuulaiselle Jami Ivanoffille. Hänen kuvansa Sinun vierelläsi, ikuisesti keräsi hieman alle 10 % äänistä häviten Koskiselle vain muutamilla äänillä.

Vuoden Hääkuva 2022 3. sija Jami Ivanoff

Kuva Jami Ivanoff

 

Löydä parhaat hääkuvaajat läheltäsi Häät.fin Hääpalveluiden avulla >> HÄÄKUVAUS

 

Vuoden Hääkuva 2023 -kilpailu käynnistyy taas loka-marraskuussa 2022.

Muokattu: 15.5.2024