Boudoir-kuvaus räjäyttää tajunnan

boudoir

Kuva Rita Miklan

Boudoir-kuvaus on täydellinen huomenlahja. Se voimaannuttaa sinut ja hemmottelee puolisoasi. Ole rohkeasti oma ihana itsesi!

Häiden alla on loistava tilaisuus toteuttaa pinnan alla kytevä haave ja heittäytyä boudoir-kuvauksen vietäväksi. Samalla syntyy persoonallinen ja sensuelli huomenlahja annettavaksi puolisolle häiden jälkeisenä aamuna. Mutta mitä jos jännittää liikaa eikä rohkeutta tunnu löytyvän?

Melkeinpä kaikkia hirvittää astella linssin eteen pienissä alusvaatteissa. Lievennykseen on helppoja keinoja. Sen tietää liikunnallisen Kantturasalonki-podcastin ääni ja burleskitanssin harrastaja Helena Valtonen.

– Mene ensin kotona peilin eteen ja katso löydätkö kivan olkapään kaaren, nätit pohkeet, maailman söpöimmät varpaat? Aivan varmasti sinussa on paikkoja, mistä pidät tai ainakin mitkä saat näyttämään hyvältä kuvassa. Mitä siippasi aina kehuu: siristätkö silmiä söpösti kun suutut?

boudoir

Kuva Rita Miklan

Rakastu itseesi

Kaikki meistä ovat kauniita juuri sellaisina kuin olemme. Oman itsensä hyväksyminen ei silti ole kaikille helppoa.

– Aivojen pitää naksahtaa kohdalleen. Myös ikä on todella hyvä apu. Mitä vanhempi olet, sitä todennäköisimmin olet huomannut, että pääsee helpommalla, kun hyväksyy itsensä. Pidänkö itse enemmän tai vähemmän ystävistäni, jos heidän kroppansa muuttuu? No terve, en todellakaan! Miksi tuhlaisin energiaa koko touhuun? Ennemmin olen kropalleni armollinen! Tässä kuoressa sitä on tallustettava loppuun saakka, joten parempi olla väleissä. Kiukuttelu ei auta ketään, terve itsetunto lähtee siitä, että hyväksyy itsensä JUST sellaisena kuin on. Kamala klisee, mutta totta, Helena toteaa.

Rohkeasti siis linssin eteen! Ja usko pois, omien mukavuusalueiden ulkopuolelle astuminen lataa sinut täyteen itsevarmuutta. Kun saat ammattimaiset boudoir-kuvat itsestäsi näytille, pidät itseäsi varmasti kauniina.

boudoir

Kuva Rita Miklan

5+1 vinkkiä boudoir-kuvaukseen

1. Kemiat kohtaamaan

Valitse valokuvaaja huolella. Sovi tapaaminen sellaisen kuvaajan kanssa, jonka tyyli miellyttää itseäsi. Ensikohtaamisella varmistut, että keskustelu sujuu mutkitta ja olette samoilla aaltopituuksilla kuvauksen suhteen.

2. Varaa kuvaus koemeikkipäiväksi

On kiva sujahtaa ihaniin alusvaatteisiin ja poseerata kameralle, kun tunnet itsesi täydellisen laitetuksi.

3. Tee soittolista

 Soita kuvauksissa lempimusiikkiasi tai voimabiisejäsi. Saat niistä energiaa, rohkeutta ja virityt oikeaan moodiin.

boudoir

Kuva Rita Miklan

4. Ihanat alusvaatteet

Jos sinulla ei ole kovin montaa alusvaatesettiä, hemmottele itseäsi uudella hankinnalla. Tai pue yllesi hääpäivän alusvaatteet. Varaa mukaan myös asusteita, kuten kenkiä, koruja ja vaikka huntu. Ota mukaan sellaisia asusteita, joissa varmasti viihdyt!

5. Aseta mukavuustasosi

Hyvä kuvaaja kysyy tätä sinulta ennen aloittamista. Jutelkaa miten paljon alastomuutta, millaisia poseerauksia ja miten paljon seksikkyyttä kuvissa saa olla. Jos et halua tehdä jotain, kerro se kuvaajalle. Tarkoitus on, että koet itsesi upeaksi koko ajan!

boudoir

Kuva Rita Miklan

 + Erikoisvinkki

Ole rohkeasti oma itsesi!

”Puolisosi rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet. Joten älä murehdi mahdollisista raskausarvista tai vartalosi muodoista. Rakkaasi on hyväksynyt sinut sinuna! Boudoir-kuvauksen tarkoitus on olla voimaannuttava kokemus, jolloin sinä saat tuntea itsesi badass-naiseksi! Älä siis yritä olla jotain, mitä et ole. Nyt on sinun aikasi säihkyä!”

 

boudoir

Kuva Rita Miklan

 
Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2020. Voit ostaa lehden digitaaliversion itsellesi täältä.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi
Kuvat Rita Miklan

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HääkuvausHääyö