Laura ja Juha halusivat järjestää häät stressiä minimoiden

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Laura ja Juha halusivat järjestää häät stressiä minimoiden

sulhasen puhe Laura ja Juha häät

Kuva Kaisu Ojansivu

Laura ja Juha eivät halunneet tehdä kaikkea itse häitään varten. Heille oli helpotus saada saman katon alta mahdollisimman valmis juhla.

Laura ja Juha arvostivat häidensä suunnittelussa omien voimien säästämistä ja ammattilaisiin luottamista. Lauran mukaan hääpäivään liittyy muutenkin niin paljon jännitystä, että stressin minimoiminen kaikin keinoin tuntui hyvältä.

Tilaisuus Villa Sofiaan he ihastuivat heti rakennuksen ulkonäön vuoksi. Ja koska häistä haluttiin mahdollisimman stressittömät, valinta oli helppo.

– Saimme tilan lisäksi ruoat, kakut ja henkilökunnan samalla varauksella. Jo alusta asti meille tuli tunne, että olemme hyvissä käsissä.

Laura ja Juha toivat tilaan omat alkoholijuomat, mutta juhlapaikan suosituksesta he varasivat floristin käyttöönsä. Pöytäkukkien lisäksi hän teki parille kaikki kukat kimpuista vieheisiin. Suunnitteluaikana Villa Sofian väki oli mukana aktiivisesti, mikä vähensi parin jännitystä ja stressiä.

– Tuntui hyvältä suunnitella juhlaa ammattilaisten kanssa. Ja hääpäivään saimme valmistautua rauhassa, kun juhlapaikan henkilökunta laittoi kattaukset, kukat ja koristeet valmiiksi.

häätanssi ulkona Laura ja Juha häät

Kuva Kaisu Ojansivu

Teksti Tanja Hakala

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2021.

Lue Häät-lehden 1/2021 digitaalista versiota Issuu.comista

Lue Häät.fistä hääparien kokemuksista kuinka tarve järjestää häät stressittömästi ovat onnistuneet

Henna-Maarit ja Toni: ”Saimme vain nauttia hääjuhlasta!” Lue Häät.fistä >>

Jaanalle ja Petterille pakettiratkaisusta persoonalliset häät. Lue Häät.fistä >>

Yhä useampi hääpari haluaa järjestää häät vähän helpommalla. Lue Häät.fistä >>

Muokattu: 9.4.2024