Jaanalle ja Petterille pakettiratkaisusta persoonalliset häät

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Jaanalle ja Petterille pakettiratkaisusta persoonalliset häät

Jaana ja Petteri talvihäät

Kuva Josefin Westin

Jaana ja Petteri halusivat antaa myös hääseurueelleen rauhan nauttia ainutlaatuisesta juhlasta ilman suurta tehtävälistaa.

Jaana ja Petteri viettivät talvihäitään Savutuvan Apajalla juuri siksi, että heidän mielestään paikka on täydellinen lumisia häitä varten. Miljöön lisäksi kriteerinä parilla oli saada mahdollisimman paljon palveluita samasta paikasta.

– En nähnyt meitä sopimassa eri yritysten kanssa kaikesta mahdollisesta liikkuvasta, vaan halusimme kaiken juhlapaikan puolesta. Saimme näin ison stressin karistettua. Luotimme vain, että kaikki asiat hoituvat ja juhlassamme työskentelevä henkilökunta tuntee talon jokaisen kolkan. Tällöin meidän tai häätiimimme ei tarvinnut miettiä juhlan aikana mitään ylimääräistä.

Pariskunnalla oli muutama ehdoton oma juttu, jotka he halusivat osaksi juhlaansa: alkumaljoiksi kuumat vaahtokarkkikaakaot, Jaanan äidin ja kummitädin leipomat pikkuleivät ja aidot kynttilät.
 
– Nämä kaikki asiat onnistuivat ja juuri ne tekivät osaltaan häistämme meidän näköisemme. Vaikka juhlapaikalla on valmiita palvelupaketteja, niitä voidaan räätälöidä. Ihan kuten meidän häissämme tehtiin. Tuli sellainen olo, että kaikki olivat todellakin tekemässä juuri meidän juhlaamme.

Häiden aattona Jaana ja Petteri koristelivat juhlatilaa, ja Savutuvan Apajan väki teki työn loppuun, jotta parin ei tarvinnut viettää koko edellistä päivää juhlapaikalla.

– Mukavana bonuksena oli se, että juhlapaikan siivous hoitui talon puolesta. Me haimme vain omat tavaramme seuraavalla viikolla ja ne olivat valmiiksi nätisti pakattuina. 

Teksti Tanja Hakala

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2021.

Lue Häät-lehden 1/2021 digitaalista versiota Issuu.comista

Lue Häät.fistä hääparien kokemuksista kuinka tarve järjestää häät stressittömästi ovat onnistuneet

Henna-Maarit ja Toni: ”Saimme vain nauttia hääjuhlasta!” Lue Häät.fistä >>

Laura ja Juha halusivat järjestää häät stressiä minimoiden. Lue Häät.fistä >>

Yhä useampi hääpari haluaa järjestää häät vähän helpommalla. Lue Häät.fistä >>

Muokattu: 9.4.2024