Macor Jewellery

Eettiset korut laboratoriotimanteilla

Kuva Marika Korkeila

Eettiset timanttikorut laboratoriotimanteilla ja kierrätetystä kullasta. Meidän intohimomme on valmistaa ajattomia koruja ja minimoida korujen valmistuksesta jäävä jalanjälki maapallolle.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Macor Jewellery (ent. Korkeila Jewellery) / Mako Design Oy

Annankatu 13
00120 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Macor Jewellery (ent. Korkeila jewellery) tekee eettisempiä kihla- ja vihkisormuksia laboratoriotimanteilla ja kierrätetystäkullasta. Kaikki Siro Collection sormukset on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Heinäkuussa 2019 perustettu Macor Jewellery saa inspiraationsa Pohjoismaisesta elämäntyylistä, jossa on kyse yksinkertaisuudesta, käytännöllisyydestä ja yhteydestä luontoon.

Missä?

Tuotteemme on saatavilla nettisivuillamme macorjewellery.com ja lista jälleenmyyjistä löytyvät sivuiltamme. Kihla- ja vihkisormusten lisäksi meiltä löytyy myös muita ajattomia koruja.

Mikä on parasta?

Olemme tuoneet ensimmäisenä Suomeen laboratoriotimantit koruihin. Korumme ovat siroja ja niin mukavia päällä ettet halua ottaa niitä pois!

Meidän tyyli

Ajaton, eettinen, laadukas, siro ja mukavat päällä.

Palkinnot

Paras palkinto tähän asti on ollut ihanat innostuneet asiakkaat! Kiitos <3

Vinkki!

Saat isomman timantin budjettiisi, kun valitset laboratoriossa kasvatetun timantin. Ne ovat noin 20-50% edullisempia kuin luonnosta louhitut timantit.