Korkeila Jewellery

Eettiset korut laboratoriotimanteilla

Kuva Marika Korkeila

Eettiset timanttikorut laboratoriotimanteilla ja kierrätetystä kullasta. Meidän intohimomme on valmistaa ajattomia koruja ja minimoida korujen valmistuksesta jäävä jalanjälki maapallolle.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Korkeila Jewellery / Mako Design Oy


Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Teemme eettisiä kihla- ja vihkisormuksia laboratoriotimanteilla ja kierrätetystäkullasta. Siro Bridal sormukset on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Heinäkuussa 2019 perustettu Korkeila Jewellery saa inspiraationsa Pohjoismaisesta elämäntyylistä, jossa on kyse yksinkertaisuudesta, käytännöllisyydestä ja yhteydestä luontoon.

Tuotteemme on saatavilla nettisivuillamme korkeilajewellery.com ja lista jälleenmyyjistä löytyvät sivuiltamme. Kihla-ja vihkisormusten lisäksi meiltä löytyy myös muita ajattomia koruja.

Ota yhteyttä hello@korkeilajewellery.com tai lähetä viesti Instagramissa @korkeilajewellery. Vastaamme kysymyksiisi nopeasti!

Olemme tuoneet ensimmäisenä Suomeen laboratoriotimantit koruihin. Eettiset korumme ovat siroja ja niin mukavia päällä ettet halua ottaa niitä pois!

Ajaton, eettinen, laadukas, siro ja mukavat päällä.

Paras palkinto tähän asti on ollut ihanat innostuneet asiakkaat! Kiitos <3

Saat isomman timantin budjettiisi, kun valitset laboratoriossa kasvatetun timantin. Ne ovat noin 20-50% edullisempia kuin luonnosta louhitut timantit.