Hurmaannu kreikkalaishäiden tunnelmasta ja poimi vinkkejä ulkoilmahäiden koristeluun

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kreikkalaiset häät Ateenan Rivieralla – vinkkejä häihin ulkona

Ateena

Kuva Johanna Lehtinen

Pääsimme mukaan kreikkalaisten häiden valmisteluihin ja tunnelmiin Ateenan Rivieralla Vouliagmeni Lake -nimisessä paikassa. Kyseessä on merestä irronnut entinen luolajärvi.

Häät-lehden toimittaja Kaarina Korventaka ja valokuvaaja Johanna Lehtinen saivat kokea pilkahduksen tätä runsaan romanttista ja hyvin tyylikästä häähuumaa. Hyppää mukaan häätunnelmiin näiden kuvien myötä!

hääportti

Kuva Johanna Lehtinen

Seremoniaa varten on loihdittu upea tausta hääparin taakse. Runsas tunnelma syntyy näyttävistä asetelmista ja bohovivahteita henkivästä seremoniakaaresta.

Ateena

Kuva Johanna Lehtinen

Ateena

Kuva Johanna Lehtinen

Hotellin suojaisalle sisäpihalle, kauniiseen puutarhaan on järjestetty pöydät häävieraille. Pyöreät pöydät näyttävät juhlallisilta valkoisten pöytäliinojen ja tuolien kanssa vasten vihreänä hehkuvaa luontoa.

Ateena

Kuva Johanna Lehtinen

Ateena

Kuva Johanna Lehtinen

Klassisen kaunis kattaus saa elävyyttä huolella valituista yksityiskohdista.

Ateena

Kuva Johanna Lehtinen

Hääkimppu ja vieheet jatkavat samaa värimaailman häiden koristeiden ja kukka-asetelmien kanssa.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi
Kuvat Johanna Lehtinen

Lue lisää Ateenan Rivierasta täältä.

Häät-lehti 2/2019 saatavilla Love me do -messuilta Kaapelitehtaalta Helsingistä 5.10. ja Lehtipisteisiin kautta maan se ilmestyy 10.10.2019.

 

Muokattu: 4.4.2023