Katsaus hääkampaustrendeihin 2023

morsian potretti kuva

Hääkampauksessa hiukset ylhäällä, alhaalla, tiukasti kiinni vai villisti ja luonnollisesti auki? Kiharoita vai piikkisuoraa?

Kasvojen malli sekä oma persoonasi, ja tietysti myös häätyylisi antavat parhaat suunnat siihen, millainen hääkampaus olisi paras hääpäivääsi. Uskalla kuitenkin valintaa tehtäessä antaa myös trendeille vähän sijaa.

Yksi kauneuspalveluita tarjoavan Maj:n perustajista ja Vuoden parturi-kampaaja 2022 -tittelin voittanut Linda Huhtala nostaa seuraavat vuoden 2023 hiustrendit esiin juhlakampauksiin:

Ponnarit

Hiustrendien joukossa nousussa on hienostuneet poninhännät. Vielä jokin aika sitten ponnaria ei pidetty kovin juhlavana vaihtoehtona, mutta upeasti kiharrettuina ponnarista saa erittäin hienostuneet ja trendikkään kampauksen.

Nutturat

Ensi vuoden trendeistä ei voida puhua myöskään ilman mainintaa ajattomista ja näyttäviksi muotoilluista niskanutturoista.

Hiuskoristeet

Lisää juhlavuutta ja persoonallisuutta kampauksiin luodaan ensi kesänä koristella. Ihanat hiuskoristeet sopivat kaikenlaisiin ja pituisiin hiuksiin.

Katso videolta Lindan vinkit trendaaviin hääkampauksiin ja neuvot valmistautumiseen morsiamen kauneusasioissa

Jos video ei näy, klikkaa tästä.


Maj:n Lindan InstaLive pidettiin 29.10.2022 osana Häämessut netissä -tapahtumaa. Ohjelman kesto on noin 25 minuuttia.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus