Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Jami Ivanoffin Yhteinen matka on vuoden 2020 hääkuva

Valokuvaaja Jami Ivanoffin Kolilla kuvaama tunnelmallinen hääkuva Yhteinen matka voitti perinteisen Vuoden Hääkuva 2020 -kilpailun selkeällä yleisöäänten enemmistöllä.

Voittajakuvassa hääpari Satu ja Mikko ovat matkalla Kolin huipulle avojaloin. Kuva keräsi noin 21 prosenttia annetuista äänistä. Parasta kuvaa kävi Häät.fi-palvelussa valitsemassa yhteensä 6 605 lukijaa.

Kuva Jami Ivanoff

Sinikka Moilasen kesäsateinen kuva sijoittui toiseksi

Toiseksi sijoittunut Sinikka Moilasen ottama Sinä yönä satoi -hääkuva keräsi 17 prosenttia yleisöäänistä. Kuvassa hääpari Anniina ja Samuli poseeraavat kuvaajalle kun ulkona satoi kaatamalla.

– Pyysin vielä hääparia muutamaksi minuutiksi ulos kanssani ennen kuin lähden kotimatkalle. Minulle oli tärkeää, että hääpari saisi muiston myös tuosta yön rajusta sateesta. Olihan se heidän ensimmäinen yönsä avioparina.

Kuva Sinikka Moilanen / SINIKKAFOTO

Romanttinen perhekuva ylsi kolmannelle sijalle

Valokuvaaja Anette Sundströmin Porvoon Vanhalla Rautatieasemalla kuvaama Onni on matka, ei määränpää keräsi 13 prosenttia kaikista äänistä.

Kuva Anette Sundström Photography

Katso kaikki Vuoden Hääkuva 2020 -kilpailun finalistit täältä.

Löydä parhaat kuvaajat läheltäsi >> HÄÄKUVAUS

Muokattu: 21.4.2021