Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hellä persikan sävy Peach Fuzz on vuoden väri 2024

Väri-instituutti Pantone on valinnut vuoden 2024 väriksi värin nimeltä Peach Fuzz, 13-1023. Pantone perustelee valintaansa sillä, että rauhattomina ja kuohuvina aikoina tarvitaan lämpöä, hoivaa ja myötätuntoa sekä toivetta rauhanomaisemmasta tulevaisuudesta.

Pantone color of the year 2024 Peach Fuzz

– Pantone 13-1023 väri on kotoinen persikan sävy, joka häilyy pinkin ja oranssin välimaastossa ja tuo mukanaan yhteenkuuluvuutta, innostaa uusiin näkökulmiin ja tarjoaa hoivaa, Pantone Color Instituten toimitusjohtaja Leatrice Eiseman kertoo.

– Persikan nukka -väri vangitsee halumme huolehtia itsestämme ja toisista. Se on samettinen lempeä persikan sävy, jonka kaiken kattava henki rikastaa mieltämme, ruumistamme ja sieluamme. Eiseman jatkaa.

Valittu sävy on hellä, lämmin ja kotoisa väri, joka välittää viestiä yhteisöllisyydestä, jakamisesta ja muista välittämisestä. Samalla vuoden väri 2024 on pastelliväri, joka on henkii 1990-lukulaisuutta.

 

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä

Myös Tikkurila valitsi vuoden värikseen persikan sävyn

Maalitalo Tikkurila puolestaan valitsi jo aiemmin syksyllä omaksi vuoden värikseen sävyn nimeltä Nude in Nizza. Väri on persikan sävyinen beige, joka säteilee lämpöä. Se juhlistaa rakkauden, ystävällisyyden ja leikkisyyden tunteita.

Väri kuuluu Tikkurilan Color Now 2024 -värikokoelmaan.

Tikkurilan vuoden 2024 väri Nude in Nizza

Inspiroidu lisää väreistä Häät.fissä

Pantone vuoden väri 2023 karmiininpunainen

Pantone vuoden väri 2022 sinivioletti

Pantone vuoden väri 2021 harmaa ja keltainen

Pantone vuoden väri 2020 klassinen sininen

Pantone vuoden väri 2019 koralli

Katso miten lempeä persikka täydentää suklaan ja kuparin sävyjä Häät.fissä >>

Lisää lempeän Peach Fuzzin sävyisiä ideoita löydät Häät Pinterestistä!

 

Muokattu: 10.4.2024