Häät järven rannalla - ekologisuus tärkeänä osana

kesahaat jarven rannalla

Kuva Aarography

Johanna ja Miika sanoivat tahdon ulkona järven rannalla. He halusivat hääjuhlallaan kunnioittaa rakkauttaan ja tehdä kaiken juuri itselle sopivalla tavalla.

Rakkaustarinan alku

Helsingin Kalliossa sijaitseva Ravintola Siltanen toimi tärkeänä paikkana parin rakkaustarinalle. Juuri siellä molemmat olivat viettämässä aikaa eräänä lauantaina omissa kaveriporukoissaan. Miika oli kiinnittänyt huomionsa kauniin naisen punaisiin hiuksiin, jotka toivat hänelle mieleen ketun. Johanna taas huomasi Miikassa ulkonäön lisäksi tämän yllättävän ja hauskan luonteensa. Yhteisten ystävien kautta löytyi jutunaiheita saman tien, ja lopulta he esittivät toisilleen kutsut. 
– Minä pyysin Johannaa katsomaan bändini keikkaa ja Johanna kutsui minut seuraamaan teatteriesitystään, Miika muistelee. 
Taiteilijasielut päätyivät yhteen ja kihlautuivat ikimuistoisesti Montenegron Kotorissa.  
– Kosin Johannaa tähtitaivaan alla romanttisen illallisen päätteeksi. Halusimme naimisiin, sillä koemme olevamme toistemme sielunkumppanit ja parhaat ystävät.  

kesahaat jarven rannalla

Kuva Aarography

Boheemit ja luonnonläheiset häät

Häät pari järjesti boheemeiksi ja luonnonläheiseksi, omaa tyyliään taitavasti mukaillen. Ekologisuus oli molemmille tärkeä pointti. Siksi he tekivät paljon asioita itse ja ostivat muun muassa kierrätettyjä koristeita.
– Kun näki parhaan ystävänsä ja rakkaimpansa vihkimisen alkaessa, kaikki jännitys katosi. Oli onnellinen, rauhallinen ja hyvä olla, Johanna hymyilee. 
Avioliitto oli molemmille tärkeä ja varma askel.
– Meille naimisiinmeno merkitsi samalla puolella olemista, sitoutumista ja kumppanuutta. Saimme toisistamme elinikäiset parhaat ystävät, turvaa, iloa ja syvää rakkautta, Johanna ja Miika kertovat. 

kesahaat jarven rannalla

Kuva Aarography

kesahaat jarven rannalla

Kuva Aarography

kesahaat jarven rannalla

Kuva Aarography

Kotona Kööpenhaminassa

Nykyinen kotikaupunki Kööpenhamina on hurmannut Johannan ja Miikan. Vapaa-aikaa sujuu sen mahdollisuuksiin tutustumiseen, kotona kokkailuun ja yhdessä urheilemiseen.  
– Elämme tällä hetkellä juuri sellaista elämää, josta voimme olla ihan superonnellisia! 
Haaveilemme tulevaisuudesta, jossa saamme elää värikästä ja monipuolista elämää maailmaa nähden. Haluamme tehdä asioita, joilla on syvempi merkitys maailmaan, jossa elämme. 

kesahaat jarven rannalla

Kuva Aarography

kesahaat jarven rannalla

Kuva Aarography

Tyylin avaimet

Johanna


Mekko Vintagea 30-luvulta, Epok Vintage, muokkaukset Ateljee Aaria
Kengät Zalando 
Meikki Itse tehty 
Hiukset Yazz Hair, Turku 
Sormukset Thomas Sabo 
Seppele ja kimppu Kukkakauppa Piia Jaala

Miika

Vuokrapuku Play it again, Sam 
Sormus Kultajousi
Viehe Kukkakauppa Piia Jaala 
 
Juhlatilan kukat Juhlakukat.fi
Bändi Bilebändi LA LA BAND 
Catering Gather-brunssiprojekti 
Budjetti 3 000 - 4 000 e 

kesahaat jarven rannalla

Kuva Aarography

Teksti Tanja Hakala Häät.fi
Kuvat Aarography

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2020. Johannan ja Miikan häistä ja paljosta muusta voit lukea näköislehdestä, jonka löydät Issuusta.

Voit ostaa lehden digitaalisen version Issuusta

Jaa juttu