Ateljee Aaria

Hää- ja juhlapukuompelimo

Kuva Rita Miklan

Ateljee Aariassa toteutamme hääpuku-unelmasi sinulle suunnitellulla ja valmistetulla mittatilaushääpuvulla. Voimme toteuttaa oman ideasi tai voit inspiroitua Aaria Bridal Collection puvuista. Teemme myös hää- ja juhlapukujen korjausompelua. Myymälästämme löydät hiuskoristeet ym. asusteet täydentämään hää-lookkisi.

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

Ateljee Aaria

Kauppalantie 42
00320 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Meillä valmistuvat mittatilauksena hää- ja juhlapuvut, sekä korjausompelu palvelut. Asustevalikoimassa ovat Aariassa käsityönä valmistetut hiuskoristeet, laukut, hunnut ja bolerot. Meiltä löydät myös alusvaatteet, alushameet ja muut hääasusteet.

Ompelimo sijaitsee Kauppalantie 42, Etelä-Haagassa, Helsingissä.

Soita 044-2764408 tai laita viestiä nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Ompelimo on avoinna ti-to ajanvarauksella, perjantaisin klo 10-17 avoimet ovet.

Mittatilauspuku suunnitellaan ja valmistetaan juuri sinulle, vain mielikuvitus on rajana millainen unelmien pukusi on. Hääpuvun tulee kuvastaa sinua ja tuoda kauneutesi esiin. Tärkeää on myös se miltä puku tuntuu ylläsi, hyvin istuva hääpuku on mukava yllä ja voit huoletta keskittyä juhlimaan! - Terhi Löfman, suunnittelija & ompelija