Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Ateljee Aaria

Hää- ja juhlapukuompelimo

Ateljee Aariassa toteutamme hääpuku-unelmasi sinulle suunnitellulla ja valmistetulla mittatilaushääpuvulla. Voimme toteuttaa oman ideasi tai voit inspiroitua Aaria Bridal Collection puvuista. Teemme myös hää- ja juhlapukujen korjausompelua. Myymälästämme löydät hiuskoristeet ym. asusteet täydentämään hää-lookkisi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meillä valmistuvat mittatilauksena hää- ja juhlapuvut, sekä korjausompelu palvelut. Asustevalikoimassa ovat Aariassa käsityönä valmistetut hiuskoristeet, laukut, hunnut ja bolerot. Meiltä löydät myös alushameet ja muut hääasusteet.

Missä?

Myymälän osoite on Runeberginkatu 33B, Helsinki. Asusteiden verkkokauppa palvelee osoitteessa www.ateljeeaaria.fi.

Mikä on parasta?

Mittatilauspuku suunnitellaan ja valmistetaan juuri sinulle, vain mielikuvitus on rajana millainen unelmien pukusi on. Hääpuvun tulee kuvastaa sinua ja tuoda kauneutesi esiin. Tärkeää on myös se miltä puku tuntuu ylläsi, hyvin istuva hääpuku on mukava yllä ja voit huoletta keskittyä juhlimaan! - Terhi Löfman, suunnittelija & ompelija