Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääpäivästä voi tehdä vain me kaksi -kokemuksen

Tässä idea hääparille, joka toivoo hääpäiväänsä intiimiyttä, ei halua olla huomion keskipisteenä eikä kaipaa yhtään hippusta häästressiä. Järjestäkää elopement-häät! 

Perinteisesti elopement-häissä karataan salaa naimisiin, mutta kyse voi olla myös vain siitä, että järjestetään vihkiminen kahden kesken. Silloin on mahdollisuus vapautua paineista, ahdistuksesta ja velvollisuuksista, joita perinteinen hääpäivä saattaa joillekin aiheuttaa. Tällainen järjestely mahdollistaa todella intiimin “me kahden” -kokemuksen.

Inspiroidu kauniista hääpäivästä keskellä suomalaista kuusimetsää. Floramoren floristi Tanja Lähdeaho ja valokuvaaja Marina Rotkus ideoivat ihanat kesäiset metsähäät.

Mennään metsään

Mennään metsään woodland häät

Kuva Marina Rotkus / MR Photo

Ilta-auringon viimeiset säteet kultaavat morsiamen hiuksia, kun hän odottelee puolisoaan saapuvaksi mieleenpainuviin häihin metsän syleilyssä, metsäkauriiden ja kettujen valtakunnassa.

Morsiuskimppuna on yhdistelmä elefanttiheiniä ja kauraa kontrastina upeisiin timanttikoruihin, jotka koristavat morsiamen käsiä.

Timantit säihkyvät ilta-auringossa metsän siimeksessä 

Mennään metsään woodland häät korut Sandberg

Kuva Marina Rotkus / MR Photo

Upeat kotimaiset Sandberg-timanttikorut kimaltelevat morsiamen käsissä ja kaulalla. Vastuullisista lähteistä valituista timanteista ja sertifioidusta kierrätyskullasta perinteisin käsityömenetelmin valmistetut timanttikorut sulostuttavat elämää arjessa ja juhlassa jatkossakin. Säihkyvät arvokorut palauttavat hääillan muistot mieleen yhä uudelleen vuosien varrella.

Luonnon raaka-aineet koristelussa ja tarjoomuksissa

Mennään metsään kattaus

Kuva Marina Rotkus / MR Photo

Mennään metsään kattaus

Kuva Marina Rotkus / MR Photo

Luonnosta kerätyt heinät, luonnonkukat ja kaura koristavat juhlapaikkaa ja kattausta. Morsiamen kasvattamat kesäkukat tuovat pienen väripilkahduksen somistukseen.

Mennään metsään ginipohjaine kauralikööri Arctic Bue Oat

Kuva Marina Rotkus / MR Photo

Luontoa rakastavan hääparin makunystyröitä hellitään luomukauran ja villimustikan pehmeillä aromeilla. Kotimainen, maailman ensimmäinen gin-pohjainen kauralikööri Arctic Blue Oat on vegaaninen, maidoton ja gluteeniton.

ARTIKKELI SISÄLTÄÄ MAINONTAA

Tyylin avaimet

Suunnittelu ja toteutus Marina Rotkus ja Tanja Lähdeaho
Kuvaaja Marina Rotkus, MR Photo
Kukat ja somistus floristi Tanja Lähdeaho, Floramore
Korut Sandberg-timanttikorut
Juomat Arctic Blue Beverages
Jäät Karhujää
Kattaustarvikkeet ja kyntteliköt MR Photon ja Floramoren vuokratuotteita
Kampaus ja meikki Auli Tuomala, Auline’s
Hääpuku Valkoinen Kreivitär
Malli Ida Mikiwer

Jutussa on julkaistu aiemmin Häät-lehdessä 2/2021

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Muokattu: 23.11.2021