Äänestä vuoden parasta hääkuvaa 2022

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Äänestä vuoden parasta hääkuvaa 2022 ja voita korulahjakortti

Äänestys on päättynyt. Kilpailun voittaja julkistetaan maaliskuun 2022 aikana. Yleisöpalkinnon voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Yleisöäänestyksen palkintona Kalevala-lahjakortti 

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan yksi 100 euron Kalevala-lahjakortti. Lahjakortin voit käyttää vihkisormuksen ostoon tai mihin ikinä haluat. Lahjakortti on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Arvonnan voittajalle tiedotetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse äänestysajan loputtua, kun arvonta on suoritettu.

Tilaa myös inspiroiva Kalevala-uutiskirje ja saat henkilökohtaisia etuja ja pieniä yllätyksiä mm. kutsun Kalevala-ystävämyyntiin ja ennakko-osto-oikeuden uutuuksiin sekä rajoitetun erän erikoistuotteisiin. Kalevala-korut valmistetaan vastuullisesti Helsingin Konalassa kotimaisena käsityönä.

Häät.fin seuraajana saat -20 % Kalevalan kihla- ja vihkisormuksista 28.2. asti koodilla Lempi20. Tutustu valikomaan www.kalevala.fi/.

Kalevala mainoskuva Vuoden Hääkuva kisa tammikuu

Vuoden Hääkuva 2022 Finaali

Kilpailuun ilmoitettiin noin 100 toinen toistaan upeampaa vuoden 2021 aikana kuvattua hääkuvaa, joista Häät-tiimin ja Häät-blogiyhteisön jäsenistä koostunut raati valitsi parhaimmiston jatkoon.

Äänestysaikaa on 28.2.2022 asti.

Kilpailun voittava kuvaaja palkitaan Häät-median (Häät-lehti & Häät.fi) mainospaketilla.

hääkuva sateessa kuva Aaro Keipi

Kuva Aaro Keipi / Aarography

Uskoisitko että sadepisarat tuovat todellakin tunnelmaa hääkuviin? Inspiroidu lisää Häät.fissä!

Etsi oma hääkuvaajasi yli 130 taitavan valokuvaajan joukosta!

Muokattu: 10.4.2024