Äänestä vuoden parasta hääkuvaa 2022 ja voita korulahjakortti

Äänestys on päättynyt. Kilpailun voittaja julkistetaan maaliskuun 2022 aikana. Yleisöpalkinnon voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Vuoden Hääkuva 2022 Finaali

Äänestä kenen ottama hääkuva on vuoden 2022 paras! Osallistu äänestykseen klikkaamalla suosikkikuvasi nimen alla olevaa ruutua ja jättämällä sähköpostiosoitteesi kuvien alle.

Voit äänestää vain yhtä! Katsele kutakin finalistikuvaa suurempana kuvaa klikkaamalla ja näet samalla kuvaajan nimen ja tarinaa kuvan synnystä.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 100 euron Kalevala-lahjakortti. Lue lisää palkinnosta alempaa!

Äänestysaikaa on 28.2.2022 asti.

Valitse suosikkisi, anna sähköpostiosoitteesi ja äänestä!

Yleisöäänestyksen palkintona Kalevala-lahjakortti 

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan yksi 100 euron Kalevala-lahjakortti. Lahjakortin voit käyttää vihkisormuksen ostoon tai mihin ikinä haluat. Lahjakortti on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Arvonnan voittajalle tiedotetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse äänestysajan loputtua, kun arvonta on suoritettu.

Tilaa myös inspiroiva Kalevala-uutiskirje ja saat henkilökohtaisia etuja ja pieniä yllätyksiä mm. kutsun Kalevala-ystävämyyntiin ja ennakko-osto-oikeuden uutuuksiin sekä rajoitetun erän erikoistuotteisiin. Kalevala-korut valmistetaan vastuullisesti Helsingin Konalassa kotimaisena käsityönä.

Häät.fin seuraajana saat -20 % Kalevalan kihla- ja vihkisormuksista 28.2. asti koodilla Lempi20. Tutustu valikomaan www.kalevala.fi/.

Kalevala mainoskuva Vuoden Hääkuva kisa tammikuu

Vuoden Hääkuva 2022 Finaali

Kilpailuun ilmoitettiin noin 100 toinen toistaan upeampaa vuoden 2021 aikana kuvattua hääkuvaa, joista Häät-tiimin ja Häät-blogiyhteisön jäsenistä koostunut raati valitsi parhaimmiston jatkoon.

Äänestysaikaa on 28.2.2022 asti.

Kilpailun voittava kuvaaja palkitaan Häät-median (Häät-lehti & Häät.fi) mainospaketilla.

hääkuva sateessa kuva Aaro Keipi

Kuva Aaro Keipi / Aarography

Uskoisitko että sadepisarat tuovat todellakin tunnelmaa hääkuviin? Inspiroidu lisää Häät.fissä!

Etsi oma hääkuvaajasi yli 130 taitavan valokuvaajan joukosta!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääkuvaus