Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Betty Beetle

Yhteinen matka alkaa omassa Kuplassa

Olen kultainen VW Kupla nimeltä Betty, vuosimallia 1973. Olen museoauto ja käytettävissä hää- ja juhlakuljetuksiin pk-seudulla ympäri vuoden, naiskuljettajan kera.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Elämyksellisiä hää- ja juhlakuljetuksia vm 1973 kultaisella VW Kuplalla.

Missä?

Auto on museoauto ja saatavilla pääkaupunkiseudulla kuljettajan kanssa ympäri vuoden. Huomioimme myös tilaukset pk-seudun ulkopuolelta.

Mikä on parasta?

Omassa Kuplassa kaikki on parasta! Hääparit sen tietävät: "Auto oli ihan loistava ja sä olet ihan huippu tyyppi. Ollaan tosi iloisia, että olit mukana tekemässä meidän päivästä niin upean." "Valtavan iso kiitos Minna & Betty eilisestä juhlapäivästä. Betty oli laitettu niiin kauniiksi, aivan hurmaava auto, jonka ihanalla kuljettajalla on aivan valtavan lämmin ja iso sydän." "Teidän matkassa oli turvallista kulkea ensimmäiset kilometrit avioparina. En muista koska viimeksi olisi ollut noin hauskaa! Ootte aivan mieletön parivaljakko, oikeat hyvän mielen lähettiläät."

Meidän tyyli

Vintage

Palkinnot

Bettyä kuljettava Minna Dufton on palkittu tv-käsikirjoittaja ja -ohjaaja, joka rakastaa häitä, vanhoja autoja ja dokumenttielokuvia. Minna tunnetaan myös Raggarimorsian -hahmostaan, jonka esikoiskirja Raggarimorsiamen hääopas ilmestyi vuonna 2015 (Gummerus).

Vinkki!

Jos ette osaa päättää kumpi ottaa kumman sukunimen tai ottaako kumpikaan kummankaan sukunimeä, muistakaa, että ei sitä autoakaan kortilla ajeta!