Mainonta Häät.fi Sormuskoneessa 12 tuotteella

Sormuskoneen avulla potentiaaliset ostajat suodattavat ja etsivät mieleisensä tuotteet ja siirtyvät yhdellä klikkauksella korumerkin omille nettisivuille tai jälleenmyyjän sivuille.

Helppokäyttöisestä Sormuskoneesta asiakas löytää tyyliinsä ja budjettiinsa sopivat sormukset. Brändin on mahdollista saada mallit selkeästi esille eri kategorioiden avulla.

Jaana Junkkaala
Kultaseppä Kulmala

12 tuotetta Häät.fi Sormuskoneessa

Sormuskoneessa näytetään 12 tuotettasi ja voit käyttää yhteensä jopa 60 kuvaa.

Sormuskone on erittäin suosittu. Joka kuukausi unelmaansa käy etsimässä noin 2 000 käyttäjää, jotka viipyvät sivuilla useita minuutteja.

Tuotteesi näkyvät perustasolla. Jos valitset Premium-tason, tuotteet ja galleria on merkitty "Suosittelemme"-merkinnällä ja sormukset löydetään perustasolla olevia tuotteita paremmin.

Tutustu Sormuskoneeseen täällä.

Sormuskone tekee tuotteistasi tähtiä

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Tietoa Sormuskoneesta

Vuosi 2021 

Sormuskoneessa yhteensä 21 911 uniikkia kävijää 

Sivunavauksia Sormuskoneessa keskimäärin 4,06 sivua per kävijä 

Sormuskoneessa vietetty aika keskimäärin 00:01:52 

Suosituimman sormusmerkin alasivut keräsivät yli 4 800 sivunkatselua ja yli 350 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille vuoden 2021 aikana

Sormuskoneen Premium-gallerioissa keskimäärin 2 062 sivunkatselua ja 213 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille per merkki.  

Sormuskoneen muissa gallerioissa keskimäärin 745 sivunkatselua ja 82 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille per merkki 

Lähde Häät.fi / Google Analytics 

Tutustu vaihtoehtoihin

Häät.fi on suosituin Suomessa

Häät.fi auttaa hääpareja järjestämään verrattomat häät helposti. Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* häämedia, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Häät.fissä luetaan yli 1 miljoona sivua vuodessa. (*Semrush.com 2.6.2022)

Keskimäärin 34.400 aktiivista käyttäjää kuukaudessa **

**Google Analytics 1.1.–31.12.2022

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti verratonta hääpäivää.

Häät.fi on vastuullinen suomalainen verkkopalvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin