Mainonta Häät.fi Hääpukukoneessa 12 tuotteella

Hääpukukoneen avulla morsiamet suodattavat ja etsivät mieleisensä mekot ja siirtyvät yhdellä klikkauksella hääpukumerkin tai -myymälän omille nettisivuille.

Häät.fi Hääpukukone on ideana niin hyvä, että toivoisin sellaisia olevan kaikilla markkinoilla.

Kristian Vaalamäki
Victoria & Vincent

12 tuotetta Häät.fi Hääpukukoneessa

Hääpukukoneessa näytetään 12 tuotettasi ja voit käyttää yhteensä jopa 60 kuvaa.

Hääpukukone on erittäin suosittu. Joka kuukausi unelmaansa käy etsimässä noin 3000 käyttäjää, jotka viipyvät sivuilla useita minuutteja.

Tuotteesi näkyvät Hääpukukoneessa perustasolla. Jos valitset Premium-tason, tuotteet ja galleria on merkitty "Suosittelemme"-merkinnällä ja mekot löydetään perustasolla näytettäviä hääpukuja paremmin.

Tutustu Hääpukukoneeseen täällä.

Hääpukukone tekee tuotteistasi tähtiä

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Häät.fi on suosituin

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* hääaiheinen verkkopalvelu, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Vuonna 2020 Häät.fi-sivustolla tehtiin yli 1,5 miljoonaa sivunlatausta ja viikossa sitä käytti keskimäärin 12.700 eri kävijää. Häät.fi auttaa järjestämään verrattomat juhlat helposti.

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti hääpäivää.

Häät.fi on aidosti suomalainen palvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus

* Semrush.com 17.12.2020