Mainonta Häät.fi Hääpukukoneessa 12 tuotteella

Hääpukukoneen avulla morsiamet suodattavat ja etsivät mieleisensä mekot ja siirtyvät yhdellä klikkauksella hääpukumerkin tai -myymälän omille nettisivuille.

Häät.fi Hääpukukone on ideana niin hyvä, että toivoisin sellaisia olevan kaikilla markkinoilla.

Kristian Vaalamäki
Victoria & Vincent

12 tuotetta Häät.fi Hääpukukoneessa

Hääpukukoneessa näytetään 12 tuotettasi ja voit käyttää yhteensä jopa 60 kuvaa.

Hääpukukone on erittäin suosittu. Joka kuukausi unelmaansa käy etsimässä noin 3000 käyttäjää, jotka viipyvät sivuilla useita minuutteja.

Tuotteesi näkyvät Hääpukukoneessa perustasolla. Jos valitset Premium-tason, tuotteet ja galleria on merkitty "Suosittelemme"-merkinnällä ja mekot löydetään perustasolla näytettäviä hääpukuja paremmin.

Tutustu Hääpukukoneeseen täällä.

Hääpukukone tekee tuotteistasi tähtiä

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Tietoa Hääpukukoneesta

Vuosi 2021

Hääpukukoneessa yhteensä 23 839 uniikkia kävijää 

Sivunavauksia Hääpukukoneessa keskimäärin 5,09 sivua per kävijä 

Hääpukukoneessa vietetty aika keskimäärin 00:02:23 

Suosituimman hääpukumerkin alasivut keräsivät yli 6 700 sivunkatselua ja yli 270 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille vuoden 2021 aikana

Hääpukukoneen Premium-gallerioissa keskimäärin 4 581 sivunkatselua ja 277 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille per merkki  

Hääpukukoneen muissa gallerioissa keskimäärin 2 257 sivunkatselua ja 139 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille per merkki 

Lähde Häät.fi / Google Analytics 

Tutustu vaihtoehtoihin

Häät.fi on suosituin Suomessa

Häät.fi auttaa hääpareja järjestämään verrattomat häät helposti. Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* häämedia, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Häät.fissä luetaan yli 1 miljoona sivua vuodessa. (*Semrush.com 2.6.2022)

Keskimäärin 34.400 aktiivista käyttäjää kuukaudessa **

**Google Analytics 1.1.–31.12.2022

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti verratonta hääpäivää.

Häät.fi on vastuullinen suomalainen verkkopalvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin