Iso näyteikkuna Häät-lehdessä

Näyttävästä kuvasta ja yhteystiedoista koostuva mainos Häät-lehden Näyteikkuna-osiossa herättää kiinnostuksen tuotteeseesi!

Helpompaa tapaa mainostaa saa hakea.

Houkuttele lukijat kuvalla luoksesi

Kuvasta ja yhteystiedoista koostuva mainos Häät-lehden modernissa ja selkeässä Näyteikkuna-osiossa herättää kiinnostuksen tuotteeseesi ja ohjaa omille nettisivuillesi.

Kun mainostajalla on oma yrityssivu Häät.fi Hääpalvelut -hakemistossa, mainosaineistoksi poimitaan yrityssivulla näkyvä pääkuva eli kansikuva sekä yrityksen nimi tai brändi, slogan ja nettiosoite eli erillistä mainosaineistoa ei tarvitse toimittaa.

Iso näyteikkuna -mainoksen koko on vaakamuotoisena 117x56 mm ja pystynä 57x116 mm. 

Miksi Iso näyteikkuna -mainos?

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Häät-lehti on laadukas ja kotimainen

Häät-lehteä lukevat noin 25–35-vuotiaat häitään suunnittelevia morsiusparit ja heidän läheisensä. 91,3 % lukijoista on sitä mieltä, että Häät-lehdessä olevat mainokset esittelevät kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Lukijat pitävät mainoksista, katsovat niiden sopivan hyvin häälehden sisältöön ja antavan hyödyllistä tietoa ja ostosvinkkejä.

Lukijasuhde Häät-lehteen on poikkeuksellisen tiivis. Lehti säilytetään ja siihen palataan monia kertoja häiden suunnittelun aikana. Jokaista Häät-lehden numeroa lukee 81.900 omia tai läheistensä häitä suunnittelevaa suomalaista.

Häät-lehti on ainoa kotimainen häälehti. Se tehdään ensimmäisestä sivusta viimeiseen suomalaiselle lukijalle ja sille on myönnetty Avainlipputunnus.