Vuosi hääbloggaajana huipentuu blogisynttäreihin – Sonja ja Hanna pohtivat, mitä bloggaaminen merkitsee

Ystävykset Sonja ja Hanna ovat bloggailleet tulevista häistä nyt vuoden verran. Samalla kun he suunnittelevat yhteisiä blogisynttäreitään Häät Instagram Liven muodossa ke 19.5.2021 klo 18 alkaen he miettivät, mitä ensimmäinen vuosi hääbloggaajana on heille antanut.

Sonja ja Hanna Häät-blogiyhteisössä

"Olen saanut uusia ystäviä!"

– Parasta ensimmäisessä hääbloggaajavuodessa on ehdottomasti ollut blogikollegoihin tutustuminen. Vaikka isommat yhteiset tapaamiset (sekä perinteiset häämessut!) ovat jääneet välistä, olemme etätapaamisilla sekä muutaman bloggaajan kokoontumisilla pienissä tapahtumissa päässeet tutustumaan, ja voin rehellisesti sanoa, että olen saanut uusia ystäviä! Sielunsiskoja, joiden kanssa voidaan jakaa ajatuksia ja ideoita, tsempata ja kannustaa toisiamme korona-ajan keskellä.

Häämessut netissä on ollut myös superkiva muutos entiseen ja tapa meille korona-ajan morsiamille nauttia häämessuhuumasta! Osallistuminen useampaankin häämessuohjelmaan oli kokemuksena todella hauska ja olemme saaneet niistä ikimuistoisia hetkiä! 

-Sonja @matchista_morsian

Sonja ja Hanna YLE Uutisten haastattelussa Häämessut netissä -tapahtumasta

"Blogi on tuonut omaan arkeen lisää luovuutta"

– Olen Sonjan kanssa yhtä mieltä siinä, että blogivuoden parasta antia ovat ehdottomasti olleet blogin mukanaan tuomat uudet tuttavuudet! Häät-blogiyhteisön kautta olen päässyt tutustumaan muihin bloggaajiin ja Sonjan kanssa meistä tuli ystävät heti ensitapaamisella.

– On ollut ihanaa päästä kokemaan yhdessä kaikenlaista hauskaa, niin pieniin häätapahtumiin osallistumisesta Ylen tv-haastatteluun kuin messuohjelmien kuvauksiinkin. On myös ollut ihanaa päästä pitkästä aikaa kirjoittamaan, sillä nuorempana kirjoitin paljon. Blogi on tuonut omaan arkeen lisää luovuutta ja tarjoaa ihanaa vastapainoa päivätyölleni IT-alalla. Häiden suunnittelu on ainakin tähän saakka ollut todella hauskaa ja blogin avulla siitä on tullut nautittua täysillä. Odotan innolla mitä seuraava blogivuosi tuo tullessaan! 

-Hanna Hääpäiväkirjat

Tutustu Häät-blogiyhteisöön täällä

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut