Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun voittaja Kristian Saarikorpi palkittiin Designmuseossa

Satumetsä-timanttisormuksellaan Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun voittanut Kristian Saarikorpi, Saarikorpi Design, palkittiin Designmuseossa pidetyssä tilaisuudessa 28.11.2018. Museon aulaan oli saapunut kolmisenkymmentä kutsuvierasta juhlimaan voittajaa.

Vuoden Kaunein Sormus 2018 - kilpailun palkinnon jako

Kristian Saarikorvelle palkintoja oli luovuttamassa kilpailun 10 finalistia valinnut raati lähes kokonaisuudessaan. Kuvassa vasemmalla Huutokauppa Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen (vas.), palkinnot vastaanottanut Kristian Saarikorpi, Suomen Kultaseppien Liiton toimitusjohtaja Henrik Kihlman, Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki ja I love me -messujen tiedottaja Riikka Luomanpää. Paikalla oli myös Designmuseon yhteyspäällikkö Piia Lehtinen.

Vuoden Kaunein Sormus 2018 - Satumetsä

Yleisöäänestyksessä 25 prosenttia yli 12.000 äänestä kerännyt Sademetsä-sormus oli myös tilaisuudessa ihasteltavana.

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -diplomi

Messusäätiö palkitsi Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun voittajan 3000 euron stipendillä ja kunniakirjalla.

Vuoden Kaunein Sormus 2018 - kilpailun palkinnon jako

Vuoden 2018 kilpailussa yhteistyökumppanina oli belgialainen timanttialan yritys Windiam. Windiamin Pohjoismaiden-edustaja, Antwerpenistä tilaisuuteen saapunut Isabella Choleva Hamilton (vas.) luovutti 500 dollarin ostolahjakortin Kristian Saarikorvelle ja aidon timantin yleisöarvonnan voittajalle Lilli Brännarelle.

Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailun teema on juhlat

Vuoden 2018 palkinnonluovutustilaisuuden lopuksi kilpailun järjestäjien Häät-lehden ja Häät.fin Sari Yli-Salomäki ja I love me -messujen Riikka Luomanpää julkaisivat uuden teeman Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailulle.

Juhlasta juhlaan

Vuonna 2019 kilpailun teema on "Juhlasta juhlaan". Tällä kertaa inspiroidutaan siis monenlaisista ihmisen elämänkaareen osuvista juhlista, kuten kastejuhla, rippijuhla, valmistujaiset tai vaikkapa eläkkeelle lähtö. Kansalliseen juhlaperinteeseen kuuluvat myös syntymäpäiväjuhlat ja itsenäisyyspäivän juhlat sekä uudempina tulokkaina ystävänpäivä ja polttarit. Kilpailu haastaa korusuunnittelijoita pohtimaan, miten erilaiset juhlat näkyvät koruvalinnoissa ja millainen koru sopii erilaisiin juhlatilanteisiin. Kilpailuun voi ilmoittaa sormuksen, joka on suunniteltu johonkin tiettyyn juhlaan, tai sellaisen, joka juhlistaa tilaisuuden kuin tilaisuuden.

Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailun tarkemmat säännöt ja aikataulu julkaistaan Häät.fissä tammikuussa 2019, jolloin ilmoittautuminen alkaa kestäen toukokuuhun 2019 asti.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset