Trendikäs häiden koristelu: rohkeat värit ja liukuvärjäys ovat pinnalla

mevent värikäs

Kuva Susanna Nordvall

Hää- ja juhlastudio MEvent tietää, millaisia häitä tulevana kesänä järjestetään: Maanläheinen ja puuterinen värimaailma vaihtuu nyt rohkeisiin väreihin, ja stailauksessa käytetään näyttäviä elementtejä. Vuonna 2021 hääparin arvomaailma sekä ekologisuus ja eettisyys nousevat vahvasti esiin.

mevent värikäs

Kuva Susanna Nordvall

Ombre eli liukuvärjäys ja kirkkaat värit hääkoristelussa

Hääjuhla kaupungissa on oivallinen valinta. Tämä juhla hehkuu rohkeissa väreissä kuin tyylikäs ilotulitus. MEventin loihtima kukkameri maalaa liukuvärjäyksellään tunnelman ainutlaatuiseksi. Liukuvärjäys onkin nyt nousemassa suosioon myös Suomessa.

– Kirkkaiden värien käyttö lisääntyy, ja tänä vuonna juhlissa voidaan nähdä suurta väriloistoa. Väri-instituutti Pantone on jälleen julkaissut vuoden trendivärin, joka on sitruunankeltainen. Samaisen värin Tikkurila julisti viime vuonna vuoden väriksi. Pantone valitsi keltaisen rinnalle harmaan, ja yhdistelmä on erittäin toimiva, MEventin Hannele Halme ja Jenni Koivula kertovat.

mevent värikäs

Kuva Susanna Nordvall

mevent värikäs

Kuva Susanna Nordvall

Hääkattaus on nyt ihanan runsas

Reilusti reunojen yli laskeutuva pöytäliina lisää ripauksen luksusta tunnelmaan. Sen syvä sävy yhdistyy pöytäkoristeiden kanssa saumattomasti. Eleganttia ilmettä hehkuvat kynttilät ja kukat on valittu harkiten. Kullansävy saa arvoisensa hehkun tässä tunnelmallisessa hääjuhlassa. Kulta ja keltainen tuovat lämpöisen lisämausteen kattaukseen.

mevent värikäs

Kuva Susanna Nordvall

Hääkukat kruunaavat juhlan

Kattauksessa toistuvat kukkien värit, mutta mukaan on otettu myös ripaus keltaista. Usean eri värin yhdistäminen vaatii ammattitaitoa, mutta tekee kokonaisuudesta trendikkään. Lukuisat kynttilät ja tuikut korostavat syvää tunnelmaa entisestään. Ammattitaitoisen floristin ja juhlasuunnittelijan käsissä unelmat muuttuvat todeksi, sillä heillä on hyppysissään tieto ja taito materiaalien, värien ja tyylien yhdistelyyn.

mevent värikäs

Kuva Susanna Nordvall

Kaason mekko ihanissa väreissä

Hääpäivä on myös kaasoille täynnä liikuttavia tunteita. Heillekin hetki on ainutlaatuinen, mikä tarkoittaa myös ikimuistoisia asuvalintoja. Morsiamen luottohenkilöinä toimivat ystävät on puettu Kekäleen herkullisen värisiin mekkoihin. Oranssinsävyinen mekko on Ritva Fallan Kuusama-mallliston Mint Dress. Syvän petroolin värinen luomus on Katri Niskasen Inga maxi dress.

mevent värikäs

Kuva Susanna Nordvall

Timanttisormus viimeistelee kaason lookin

Kaason nimettömässä kimaltelee tyylikäs ja romanttinen Keto-sormus, jonka on suunnitellut kultaseppä Jussi Louesalmi, Au3 Kultasepät. Valkokultaisessa sormuksessa on yhteensä 13 sinistä safiiria ja viisi kirkasta timanttia.

Tyylin avaimet

Stailaus, suunnittelu ja kukat MEvent Weddings
Valokuvaus Susanna Nordvall

Mallit Anni-Maria Määttä ja Tanja Lindfors
Muah Tiia, Hiusstudio Joy
Korut Au3 Goldsmiths
Mekot Kekäle

Taustat Saava Studio
Kalligrafia ja printit Eveliina Mikkonen
Tila Ravintola Periscope 

Hääsuunnittelija luo juhlasta elämyksen

Juhlasuunnittelun edelläkävijä MEvent loihtii suomalaisiin juhliin ylellisiä stailauskokonaisuuksia ja toteuttaa täyden palvelun hääsuunnittelua huomioiden pienetkin yksityiskohdat asiakkaiden toiveissa. Yritys on tunnettu nimenomaan tyylikkäistä, runsaista ja idearikkaista toteutuksistaan ja erityisesti taitavien floristien rakentamat näyttävät kukkaelementit nousevat esiin MEventin suunnittelemissa häissä.

Yrityksen perustajat Jenni Koivula ja Hannele Halme haluavat loihtia elämyksiä ja toteuttaa juhlaunelmia, ja he ovat keränneet ympärilleen timanttisen tiimin floristeja, visualisteja ja suunnittelijoita. Tiimi pitää juhlasuunnittelun langat käsissään asiakkaan puolesta, luo ikimuistoisia juhlia ja ylittää taatusti jokaisen asiakkaan odotukset.

– Työssämme parasta on olla osana ihmisten tärkeitä ja onnellisia hetkiä. Tehtävämme on auttaa, inspiroida ja luoda parin näköinen hääpäivä, jotta he voivat keskittyä nauttimaan matkasta.

mevent

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ MEVENT WEDDINGS JA AU3 KULTASEPÄT

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2021. 

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Jaa juttu