Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Tee itse lasipurkista helppo kynttilälyhty

Lasipurkeille helppo DIY-projekti!

Tiia halusi häihinsä jotain ihan omin pikku kätösin tehtyä, niinpä hän päätti tehtä lasipurkeille helpon DIY-projektin.

– On niitä päiviä, kun näpertäminen on kuin terapiaa, mutta on myös niitä päiviä, kun mikään ei pysy kädessä, ja silloin ei tulisi kuuloonkaan askarrella, Tiia kertoo.

Yksinkertainen ja halpa kynttilälyhty häitä varten syntyy näin Tiian ohjeella:

Tarvitset lasipurkin, paperia, liimaa, narua, sakset ja lyijykynän.

Itse ostin lasipurkit muovitukusta ja yhdelle lasipurkille jäi hintaa 50 senttiä. Ehdottomasti kannattaa hyödyntää ja kerätä kotoa talteen, jos taloudessa käytetään lasipurkkeja.

Paperina käytin sanomalehden näköisiä paperipusseja, yksi pussi maksoi 40 senttiä, ja yhdestä pystyin peittämään kolme lasipurkkia. Liima on Tigerista 1 €. Narua sekä sakset minulta löytyi jo kotoa. Minusta ainakin tämä on hyvin edullinen ja tämän saa helposti sopimaan omaan tyyliin vaihtamalla esimerkiksi paperin ja narun värin, eikä leikattavan kuvionkaan tarvitse olla sydämen muotoinen.

Lasipurkeille helppo DIY-projekti!

Leikkasin pussista purkin levyisiä liuskoja ja piirsin lyijykynällä siihen sydämen, ihan vapaalla kädellä, jotta jokainen on taas yksilöllinen ja näyttääkin itse tehdyltä. Leikkasin sitten sydämen irti, jonka jälkeen lättäsin liimaa paperiin ja sen jälkeen painelin sen kiinni purkkiin. Tämän jälkeen solmisin vain narun kiinni ja tittidii valmis. Tuikku sisälle ja valo tulee ihanasti paperin takaa.

Lasipurkeille helppo DIY-projekti!

Siinä eka DIY -projektini: helppo, nopea, edullinen ja täysin muutettavissa omanlaiseksi.

Lasipurkeille helppo DIY-projekti!

Lisää rustiikkisia hääkoristeita ja DIY-ohjeita löydät Häät.fistä

Pöytäkoristeet pilttipurkeista
Tee itse lasipurkista helppo kynttilälyhty
DIY – rustiikkiset maljakot

Lisää ideoita rustiikkisten häiden somistukseen löydät myös Häät Pinterestissä

Muokattu: 29.6.2020