Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

Syvään kasvavat rakkautemme juuret

Syvään kasvavat rakkautemme juuret

Annika Takasen suunnittelema Rautapuu-sormus on syntynyt luonnon muotojen innoittamana. Luonnossa jokainen kiven lohkare, puun runko tai kasvin oksa on ainutlaatuinen. Aivan samoin jokainen Rautapuu-sormus on elävän pintansa ansiosta yksilö. Rautapuu on muotoilultaan vahva ja jykevä niin kuin rakkauskin. Rautapuu on yksi Vuoden Kaunein sormus 2016 -kilpailun finaaliin valituista kymmenestä sormuksesta.

– Rautapuun rosoiset ja puun runkoa muistuttavat muodot ovat syntyneet rakkauden ja luonnon kohdatessa. Suunnittelin tämän sormuksen alkujaan vihkisormukseksi omalle aviomiehelleni. Luonto on aina innoittanut ja avannut minulle uusia muotoilullisia polkuja. Aina löytyy jotain uutta, Annika Takanen kertoo.

Syvään kasvavat rakkautemme juuret

– Sormuksen nimi Rautapuu syntyi suunnittelun mukana. Luonnon muodot sopivat Rautapuu-nimen kanssa hyvin yhteen, sillä rautapuu on myös Lähi-idässä kasvava erittäin kova puulaji, joka on tunnettu upeasta väriloistostaan.

Syvään kasvavat rakkautemme juuret

Rakkaus on ollut läsnä koko suunnitteluprosessin ajan. Rakkaus suunnitteluun ja rakkaus omaa puolisoa kohtaan ovat antaneet sormukselle suurimman merkityksen, jonka tuotteelle voi antaa. Rautapuu on suunniteltu vihkisormukseksi vahvalle ja persoonalliselle käyttäjälle, jolle on tärkeää millainen ajatusmaailma ja tarina korun takana piilevät. 

– Olen ollut jo pienestä saakka kiinnostunut taiteesta. Abstrakti taide on antanut vaikutteita niin taiteellisiin teoksiini kuin korusuunnitteluuni. Piirtämisen lisäksi öljyvärimaalaus on aina ollut lähellä sydäntäni. Taiteellisuuteni näkyy siksi myös suunnittelemissani koruissa. Omalla muotokielellä erottuminen ja uuden, ennen näkemättömän luominen on minulle aina ollut tärkeää, Takanen toteaa.

– Kiinnostus koru- ja tuotesuunnitteluun syttyi lukioaikana. Valmistuttuani Kuopion Muotoiluakatemiasta 2012, olin jo päättänyt, että haluan jatkaa opintojani kultasepän alalle. Sepäksi valmistuin keväällä 2014, jonka jälkeen olen työskennellyt Kultasepät Narsakalla Hämeenlinnassa.

Rautapuu-sormuksen ympärille on myöhemmin suunniteltu tuoteperhe, josta löytyy myös naisellisempia malleja sekä enemmän säihkettä. Rautapuu kuuluu Kultasepät Narsakan kotimaiseen Festive-mallistoon. Rautapuu-sarja on saanut innokkaan ja positiivisen vastaanoton. 

Rautapuu
Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailun FINALISTI
Design Annika Takanen, Kultasepät Narsakka

Materiaalit
Sormus on valmistettu 14 karaatin valkokullasta ja mustista timanteista. Pienenä väripilkkuna sormukseen on istutettu myös yksi vaaleanpunainen safiiri.

 

Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailu

>> Äänestä suosikkiasi 31.10.2016 mennessä Häät.fissä ja voit voittaa syksyn uutuuskorut, Kaleva Korun Valoisa-korusetin!

Suosikkejaan voi käydä ihastelemassa ja äänestämässä myös Vuoden Kaunein Sormus -osastolla 6h131 I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 21.–23.10.2016.

Muokattu: 7.11.2022

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024