Syksyn 2019 Love me do -häämessut Kaapelitehtaalla

Suomen suurimmat häämessut järjestetään jälleen 5.10.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla. Nyt lähestyvät messut ovat myös merkkipaalu, sillä vuorossa on jo kymmenennet Love me do -häämessut.

Love me do häätapahtuma 05102019

5.10.2019 pidettävät Love me do Autumn Fairit, eli syyshäämessut, tarjoavat kävijöilleen tuttuun tapaan noin 180 hääyrityksen ja -palvelun kattauksen, josta löytyy jokaiselle jotakin. Ja kaikille halukkaille jotain uutta (uusinta häämuotia suoraan maailmalta pukujen valmistajilta ja tottakai myös kotimaasta), jotain vanhaa (todella vanhaa – tule kuvauttamaan itsesi ja tuleva puolisosi 1850-luvun tekniikalla ja -kameralla), jotain lainattua (vuokraamoita meiltä löytyy aina laidasta laitaan) ja jotain sinistä (ihan varmasti, koruista kukkiin ja koristeisiin).

Päivän aikana voit osallistua workshoppeihin, eli WRKSeihin. Opetella voit vaikkapa tekemään itse rinta- ja taskukukkia eli vieheitä, voit lepuutella messujalkoja tarjoilusta ja hääbändien esityksistä nautiskellen, tutustua hääilotulistusinfoon ja inspiroitua kattauskilpailun mallipöydistä.

Love me do häätapahtuma 05102019

Ja taatusti haluat nähdä Suomen persoonallisimman, mutta silti ammattimaisen häämuotinäytöksen, jonka teema tällä kertaa on sangen makea, kirjaimellisesti! Autumn Fairilla valitaan myös Vuoden hääpukusuunnittelija messuilla pidettävän finaalinäytöksen jälkeen. Tänä vuonna kilpailun teemana on ajankohtainen aihe, kehopositiivisuus

Voi miten tervetullut olet häähuumaan Helsingin Kaapelitehtaalle! Ota tuleva puolisosi mukaan ja kaaso, bestman, isä, äiti, sisko, veli ja paras kaverikin! Love me do:n väki tekee parhaansa, jotta viihdytte messuilla pitkään ja nautitte päivästä matkalla suureen päiväänne.

Tutustu näytteilleasettajalistaan ja messuohjelmaan!

Nähdään Suomen suurimmilla häämessuilla!

Ohh the fun we're gonna have!

Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

Autumn Fair 5.10.2019 klo 10-18
Kaapelitehdas - Helsinki
Tallberginkatu 1

Liput Ennakkoon

10€ (soololippu yhdelle) ja 15€ (duolippu kahdelle)
Ennakkolipun ostaneet pääsevät messuille omaa VIP-linjaa pitkin

Liput myynnissä: www.lovemedo.fi

Liput ovelta

10€ (soololippu yhdelle) ja 18€ (duolippu kahdelle)

Love me do – Suomen rennoin ja elämysrikkain häätapahtuma

Suomen ensimmäinen uuden aallon häämessutapahtuma, joka vuodesta 2014 alkaen on ravistellut aiemmin totuttua häämessukaavaa luomalla häämessuista rennon ja elämysrikkaan tapahtuman kaikille aisteille. Suomen pienimmistä häämessuista ponnistanut Love me do on vajaan kuuden vuoden aikana toteuttanut hääparien toiveita häämessujen sisällöstä ja kasvanut siinä samalla Suomen suurimmaksi häämessutapahtumaksi, jossa vuosittain vierailee satoja hääyrityksiä ja -palveluita sekä noin 10 000 messukävijää.

Love me do on toiminnallaan pyrkinyt myös nostamaan esille hää- ja juhla-alan osaajia ja palkitsemaan heitä. Vuoden hääyritykset, Vuoden hääblogit ja Vuoden hääpukusuunnittelijat palkitaan vuosittain Love me do:n toimesta, joka myös aloitti ensimmäisenä Suomessa hääblogimiittien järjestämisen ja rohkeni järjestää häämessut myös syksyllä, jolloin oikeasti uusin häämuoti lanseerataan maailmalla. Me olemme Suomessa ensimmäinen uuden aallon häätapahtuma, mutta emme ratsasta samaa aaltoa, vaan luomme ja tuomme jokaiselle seuraavalle Love me do -häämessuille jotain uutta, aina.

Nähdään siis häämessuilla lokakuussa, tervetuloa!

Love me do häämessut 05102019

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LOVE ME DO

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut