Syksyn häämessut ovat jo ovella!

Love me do häätapahtuma 2018

Suomen suurimmat häämessut järjestetään 6.10.2018 ja 19.-20.1.2019, kun Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma kokoaa jälleen Kaapelitehtaalle yli 180 hää- ja juhla-alan yritystä ja palvelua. 

Autumn fair -nimellä tunnettu syksyn häämessutapahtuma pidetään lokakuun ensimmäisenä lauantaina, 6.10.2018 alkaen klo 10.00 ja messuhuumaa kestää aina iltaan klo 18.00 saakka. Aloitamme häämessut sangen iloisissa merkeissä, sillä 300 ensimmäistä messuvierastamme saa narikkalappunsa ohessa Viking Linen ristelyetukortin, jolla voi varata päiväristeilyn Tallinnaan Viking XPRS:llä (sis. matkan risteilylle 2-4 henkilölle, matkustajamaksu 2€/hlö).

Häämuoti 2019 esittäytyy

Syksyisin häämessujen kantavana teemana Love me do:ssa on aina ollut häämuoti, sillä huippuhäämuotitalot kautta maailman lanseeraavat seuraavan vuoden mallistojaan syksyisin. Love me do:n häämuotinäytösen teemana tällä kertaa on Metallic mon amour, joka tulee mm. näkymään niin mallien asusteissa kuin stailauksessakin sekä lavan valaistuksessa.

Päivän aikana näytöksissä nähdään uskomaton, yli sadan puvun yhteismäärän edestä hää- ja juhlapukuja sekä miehille että naisille. Kansainvälisistä merkeistä, suoraan häämuotitaloista toimitettuna lavalla nähdään mm. Modecan, Herve Paris'n, Morileen, Sincerityn, Lillian Westin ja Demetrioksen uusia mallistoja.

Päivän aikana nähdään myös kotimaisen häämuodin parhaimmistoa sekä kotimaisten valmistajien omassa näytöksessä, että Vuoden Hääpukusuunnittelija -kilpailun näytöksessä, jossa 8 kotimaista suunnittelijaa: Christina Andree, Tanja Aalto, Paula Nunoo, Ira Kostoulas, Aurora Raiskinen, Anna Lindh, Suvi Leinonen ja Heidi Tuisku esittelevät ensimmäistä kertaa kilpailumallistonsa puvut yleisölle.

Päivän aikana nähdään myös, tiettävästi ensimmäistä kertaa koskaan koko maailmassa järjestetty häämuotinäytös, jonka kaikki palkatut mallit ovat kehitysvammaisia. Näytös toteutetaan yhdessä Victoria & Vincentin, Kehitysvammaliiton ja Love me do:n kanssa, ja näemme lavalla upeita kotimaisia V&V-pukuja, upeiden positiivista energiaa hehkuvien mallien yllä.

Mahtavaa asennetta ja iloa on luvassa, catwalkilla nähdään mm. down-mallina uraa tekevä Maija Mattila. Tähän kutsuvierasnäytökseen eivät valitettavasti kaikki messuvieraat pääse osallistumaan, mutta kymmenen Häät-lehden lukijaa pääsee mukaan näytökseen kutsuvierainamme ilmoittautumalla messuilla Häät-lehden osastolla! Tilaisuus alkaa pienellä tarjoilulla klo 16.30 Kaapelitehtaan messuhallin (Merikaapelihallin) 2. kerroksessa.


Pois marginaalista Love me do -häätapahtuma

Autumn fair on talon täydeltä häähuumaa

Ihanat workshopit kukka-asetelmista ja morsiustekstauksesta makrameesolmintaan ja häädronelennätyksiin sekä lukuisia osastoilla tapahtuvia workshop-henkisiä näytöksiä täynnä oleva päivä kutsuu kävijöitä luokseen nauttimaan koko kattauksesta täysin rinnoin.

Messuilta löytyy kattava tarjonta erilaisia häihin liittyviä palveluita ja tuotteita - esimerkiksi kutsujen osalta tarjonta on varmasti monipuolisin koskaan, ja messuilla on ylipäätään mukana todellisia herkkuja kautta linjan - kirjaimellisesti!

Unohtaa ei siis sovi  esimerkiksi suurinta koskaan Suomessa järjestettyä, Patisserie Teemu & Markuksen Hääkakkutastingia (alkaen klo 13) tai jokaisella Love me do -häämessuilla nähtävää juhlakattausmaailmaa täynnä erilaisia ja inspiroivia juhlakattauksia.

Muistutamme myös, että nyt 8. kertaa järjestettävillä Love me do -häämessuilla järjestetään ensimmäistä kertaa hääkirpputori josta toivottavasti tulee jatkossa perinne. Tämän vuoden entisiä morsiamia saapuu paikalle myymään omia kerran rakastettuja häätavaroitaan Merikaapelihallin 2. kerrokseen, joten kannattaa olla ajoissa paikalla, sillä hääkirppis kestää niin kauan kun myytävää riittää.Syksyn häämessujen tapahtumaisäntänä ja juontajana toimii Suomen tunnetuimpiin miesmalleihin lukeutuva ja Huippumalli haussa -ohjelman tuomarina toimiva Juri Silvennoinen.

Love me do -häämessut Autumn 2018

Tervetuloa viettämään kanssamme mahtava, iloinen ja häähumuinen päivä häämessuilla!

Messuohjelmaan ja näytteilleasettajatarjontaan voi tutustua täällä
Ohh the fun we're gonna have! ♥Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

6.10.2018 KAAPELITEHDAS - HELSINKI

Entré 6 €/hlö (ovelta), sisältää narikan ja eteispalvelut.

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.www.lovemedo.fi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut