Sulhasen häälook on tärkeä osa juhlan suunnittelua

sulhaset

Kuva Milla x Markus

Sulhasen look on täydellinen silloin, kun se on kantajalleen mieluinen. Nykyään juhlapukeutuminen rikkoo rajoja ja omaa personaallisuutta korostetaan rohkeasti. Ja hyvä niin! Sulhasen puku voi olla tavallaan mitä tahansa, kunhan pitää punaisena lankana hääjuhlan luonteen.

Juho lähti rakentamaan omaa häätyyliään kenkiensä ja kellonsa kautta.

sulhaset

Kuva Milla x Markus

Sulhasen puku löytyy

– Lähdin kokoamaan hääpäivän lookiani ajatellen asusteita, eli kenkiäni ja kelloani. Mitään tiettyä tyylisuuntaa ei ollut, mutta halusin jotain muuta kuin klassisen smokin tai frakin. Halusin pukea päälleni jotain persoonallisempaa. Lakeerikengät halusin ehdottomasti ja löysinkin Nicola Benson -merkkiset kengät. Wilvorstin Tziacco -puvun ostimme paikallisesta hääpukuliike Juhlavasta. Löysin kaiken kerralla, joten siinä suhteessa selvisin äärettömän helpolla. Kellona minulla oli Rolexin Datejust.

sulhaset

Kuva Milla x Markus

Sulhanen mukana hääsuunnitelmia tekemässä

Juholle hääsuunnittelun aika on jäänyt mieleen kohtuullisen huolettomana. Tärkeimmiksi asioiksi hän asetti heti alussa laadukkaan ja toiveiden mukaan suunnitellun persoonallisen menun.

– Isoimmat varaukset ja kartoitukset teimme yhdessä vaimoni kanssa. Hän kysyi usein mielipiteitäni teemoihin ja pienempiinkin asioihin.

Muut isommat vastuut Juholla olivat hääauto, juhlajuomat ja sormukset.

Vieraslista aiheuttaa haasteita

Haasteita häät aiheuttivat vieraslistaa laatiessa.

– Lähinnä listan karsiminen tuntui vaikealta.

Päivän lähestyessä koko juhla alkoi jännittää jonkin verran.

– Erityisesti juomien riittävyys ja vieraiden viihtyminen mietityttivät. Olimme onneksi saaneet cateringfirmamme ja heidän yhteistyökumppaniensa kautta hoidettua mutkattomasti kaikki isot osaset, kuten ruoan lisäksi baari- ja tarjoiluhenkilökunnan sekä DJ:n valoineen. Kaikki sujui onneksi ihan hyvin ja huolet olivat turhia.

– Halusin neljä luottoystävääni bestmaneiksi. Ennen häitä bestmanit järjestivät loistavat polttarit, jotka sisälsivät muun muassa laskuvarjohypyn. Häiden lähestyessä he auttoivat järjestelyissä ja juoksevien asioiden hoitamisessa. Yksi bestman toimi seremoniamestarina kaason kanssa ja toinen piti ehkä parhaimman puheen ikinä. Kaiken kaikkiaan he olivat suuressa roolissa hääjuhlan onnistumisessa ja siinä, että meidän ei tarvinnut stressata hääpäivän kulusta. Siitä iso kiitos heille!

sulhaset

Kuva Milla x Markus

Mikä sulhasta jännittää?

– Vihkiminen jännitti h-hetkellä hyvinkin paljon. Ikimuistoista olivat ystäviemme puheet juhlassa ja myöhäisillan ilotulitus.

Huomenlahja vaimolle

Tuore sulhanen ilahdutti vaimoaan ikimuistoisella huomenlahjalla, nimittäin matkalla Mauritiukselle.

sulhaset

Kuva Milla x Markus

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2020 ja voit ostaa näköislehden itsellesi Issuusta.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi  
Kuvat  Milla x Markus

Lue Häät.fistä lisää sulhasen tyylistä ja ajatuksista! Ville kertoo omasta lookistaan.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Sulhanen