Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Sulhasen häätyyli: Wow miten upea mies!

sulhaset

Kuva Anssi Koskinen

Sulhasen pukeutuminen hääjuhlaan on yhtä tärkeä osa suunnittelua kuin morsiamenkin tyyli. Omalle tyylilleen kannattaa pysyä uskollisena aina ja erityisesti kenties elämänsä tärkeimpänä. Sulhanen, nappaa tästä ideat itsellesi!

sulhaset

Kuva Anssi Koskinen

Sulhasen tehtävät tärkeitä

Sulhasen look on tärkeä juttu. Ville kruunasi oman tyylinsä uniikeilla asusteilla eikä jättänyt häästressille sijaa. Ville aloitti häiden suunnittelun hankkimalla hääauton ja juhlajuomat. Seuraavaksi oli vuorossa oman tyylin luominen.

– Halusimme vaimoni kanssa häistä meidän molempien näköiset, joten tietysti toteutimme myös molempien näkemyksiä. Ideoimme ohjelmaa yhdessä ja päätimme menusta.
Ohjelman laatiminen ei ollut helppo tehtävä.
– Rungon tekeminen ja aikatauluttaminen osoittautuivat hankaliksi. Ohjelmasta piti karsia asioita pois.
Villelle oli tärkeää, että häistä tulee ikimuistoiset, joissa kaikki viihtyvät mahdollisimman hyvin.
– Me onnistuimme tässä mielestäni hyvin.

Ville ei hermoillut

Elämän yksi tärkeimmistä päivistä ei jännittänyt juurikaan.
– En stressannut tai hermoillut. Ainoastaan hääpäivän aamuna oli pientä jännitystä aistittavissa. Eniten taisin jännittää tulevan vaimoni hääjuhlista stressaamista.

sulhaset

Kuva Anssi Koskinen

sulhaset

Kuva Anssi Koskinen

Sulhasen tyylinä herrasmieslook

Ville oli jo pitkään miettinyt hääpäivän tyylikseen erikoisempaa kokonaisuutta. Pohja-ajatuksena oli vanha englantilaistyyppinen herrasmieslook. Ei mitään liian hienoa, mutta kuitenkin tyylikästä.

– Alun perin olin ajatellut kolmiosaista tweedpukua, mutta hylkäsin ajatuksen, koska sellainen olisi ollut aivan liian kuuma kesähelteillä.

Sulhasen asusteet

Manschettista Turusta löytyi toimiva kokonaisuus. Tummanharmaa puku ruskein ruutukuvioin oli sopivan persoonallinen yhdessä villasekoiteliivin kanssa.

– Lisäksi teetimme Kuopion nahkasuutarilla bestmanien kanssa itsellemme nahkaiset rusetit ja henkselit. Kengät löysin Haloselta. Taskukellona minulla oli suvun vanha Omega.

sulhaset

Kuva Anssi Koskinen

sulhaset

Kuva Anssi Koskinen

Sulhasen hiukset ja parta

Hiukset ja parran Ville kävi siistimässä B. Borg & Co Barber Shopissa Porissa. Hääaamuna sulhanen ja bestman kävivät samaisessa paikassa laitattamassa hiukset ja parrat kuntoon.

Tärkeät bestmanit

”Halusimme, että kaasoja ja bestmaneja olisi saman verran, joten linjaus määräsi bestmanien lukumäärän. Selvää oli, että halusin veljeni olevan yksi bestmaneista. Yksi bestmaneista on ollut lapsuudesta asti ystäväni, ja toiseen olen tutustunut myöhemmällä iällä opiskellessani, ja hänestäkin on tullut todella hyvä ystäväni.”

Sulhasen ideoima huomenlahja

”Ostin vaimolleni huomenlahjaksi timanttikorvakorut, jotka sopivat vihkisormuksen kanssa. Annoin lahjan hänelle jo edeltävänä päivänä, sillä halusin hänen käyttävän korviksia hääjuhlassa.”

Sulhanen muistaa tämän hetken aina

”Ikimuistoisin hetki oli, kun näin tulevan vaimoni ensimmäistä kertaa hääpuvussa first look -kuvauksissa. Valokuvaaja Anssi osasi ohjata meitä ennen kuvauksia oikeaan tunnelmaan ja luoda näin kohtaamistilanteesta erityisen.”

sulhaset

Kuva Anssi Koskinen

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2020. Voit ostaa lehden näköisversion itsellesi Issuusta.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi
Kuvat Anssi Koskinen

Lue Häät.fistä lisää sulhasen tyylistä ja ajatuksista! Juho kertoo omasta lookistaan.

Muokattu: 3.6.2022