Kristian Saarikorpi muotoili rivitimanttisormuksen uusiksi – syntyi Satumetsä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Satumetsä-sormus on raikas tulkinta klassisesta rivarista

– Sormus kuin jääkruunu; ilmava, runsas, selkeä ja herkkä, kuvaili raati sormusta, jolle aukeni paikka Vuoden Kaunein Sormus 2018 -finaalissa. Kristian Saarikorven muotoileman sormus on pehmeästi ja herkästi muotoiltu, mutta silti rytmikäs.

Kristian Saarikorpi  Satumetsä Vuoden Kaunein Sormus 2018 finalisti

– Satumetsä-sormus syntyi juuri Vuoden Kaunein Sormus -kilpailua varten. Lähdin miettimään, miten perinteisestä rivitimanttisormuksesta saisi muokattua jotakin uutta ja raikasta samalla säilyttäen vihkisormuksen klassisen ajattomuuden, Kristian Saarikorpi pohdiskelee.

– Nautin työstäni, kun voin tuoda iloa ja onnellisuutta ihmisten elämien huippuhetkiin laadukkaiden korujen muodossa. Olen joka kerta yhtä otettu, kun joku pariskunta on päättänyt sinetöidä liittonsa minun tekemilläni sormuksilla, Kristian Saarikorpi kertoo.

Timanttisormus Satumetsä Kristian Saarikorpi Vuoden kaunein sormus 2018 finalisti

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Satumetsä – desing by Kristian Saarikorpi

"Avaan silmäni ja olen keskellä mitä ihmeellisintä maailmaa. Platinaisena hohtava kumpuileva maasto levittäytyy ympärilläni kirkkaana ja kummallisia peilikuvia luoden. Nostan katseeni ylös ja tajuntaani räjähtää, huikea loiste ja välke kaikissa sateenkaaren väreissä, ylläni on timanttitaivas."

Satumetsä-timanttisormus 950-platinaa, timantit yhteensä 0.95 ct W/VS. Hinta 4650 euroa.

Design Kristian Saarikorpi, Saarikorpi Design

Äänestä nyt vuoden kauneinta!

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun finaaliäänestys on käynnissä Häät.fissä. Äänestä – ja voit voittaa itsellesi aidon timantin!

ÄÄNESTÄMÄÄN >>

Finalistisormuksiin ja niiden suunnittelijoihin voi tutustua myös Vuoden Kaunein Sormus 2018 -osastolla 6r50 I love me -messuilla 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa.

Käytä koruja rohkeasti!

Jo 11. kertaa järjestettävä Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu tuo esiin korujen käytön helppoutta ja monimuotoisuutta. Vahvat arvokorut kestävät jokapäiväistä käyttöä esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksena, ja juhlakoruja voi kantaa mukanaan samalla tavoin kuin aurinkolaseja tai juhlakenkiä: koru otetaan esiin korupussukasta esimerkiksi työpaikalla tai juhlissa ja sujautetaan siihen takaisin kotimatkan ajaksi.

Vuoden kaunein sormus 2018 Kilpailu logot

Muokattu: 17.10.2018