Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Saarikorpi Design

Kultaseppämestari palveluksessasi!

Saarikorpi Designin sormusmallistot ovat kultaseppämestari Kristian Saarikorven ja muotoilija Kirsti Doukasin käsialaa. Kaikki sormukset suunnitellaan ja valmistetaan idyllisessä Fiskarsin Ruukissa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Omien mallistojemme lisäksi olemme erikoistuneet asiakkaiden uniikkien tilaustöiden suunnitteluun ja toteutukseen. Kaikkea tekemistämme ohjaa laatu, niin suunnittelussa kuin kultasepäntyössä. Annamme kaikille valmistamillemme koruille ikuisen takuun, joka pitää sisällään myös korujen huollon (kiilloitus ja puhdistus)

Missä?

Saarikorpi Design Oy sijaitsee kauniissa Fiskarsin Ruukissa, Läntisellä Uudellamaalla, reilun tunnin matkan päässä Helsingistä tai Turusta.

Mikä on parasta?

Meillä näet valokuvat uniikista sormuksestasi ennen kuin olet edes vahvistanut tilustasi. Käyttämämme 3D mallinnusta, jonka avulla tehdyt fotorealistiset kuvat antavat todenmukaisen käsityksen suunniteltavasta tuotteesta ja näin mielenrauhan tarjouksen hyväksymiseen.

Meidän tyyli

Elegantti, moderni, ajassa, laadukas, joustava.

Palkinnot

Vuoden Kaunein Sormus 2018 Voittaja IX Arte Y Joya Award, 1st prize, 2018 Pro Finlandia Mitali, 2014, Kirsti Doukas Muotoilun Valtion Palkinto 2006, Kirsti Doukas Vuoden kultaseppä 2005, Kristian Saarikorpi Vuoden kultaseppä 1999, Kirsti Doukas

Vinkki!

Hyvin suunniteltu on vielä kokonaan tekemättä :) eli ei kun tuumasta toimeen ja ideoiden ja haaveiden kanssa kultaseppämestarin pakeille.