Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Printtaa itse merihenkisiä hääkortteja ja somisteita

Printtaa merihenkisiä painotuotteita

Merellisten häiden tunnelma syntyy hääjuhlaan helposti valitsemalla perusväripariksi navyn ja valkoisen. Kun yhdistät tähän vielä ripauksen kirkasta väriä ja lisäät joukkoon merihenkisiä somisteita ja koristeluyksityiskohtia, kokonaisuus on täydellinen.

Merellisten juhlien menukortit, viirit, pöytänumerot, ohjelma- ja plaseerauskortit printattiin itse. Ota käyttöön samat tulostuspohjat omissa häissäsi!

>> Lataa ilmaiseksi merihenkiset printattavat pdf-tiedotot täällä.


Ohje

 printtaukseen

Tallenna ensin pdf-tiedostot tietokoneellesi. Lataa ja asenna koneellesi ilmainen tästä Nevis-fontti.


Avaa tallentamasi pdf-tiedosto fontin asennuksen jälkeen uudelleen. Tulosta haluamiasi sivuja tarpeellinen määrä. Suositeltavaa on käytää valkoista tai luonnonvalkoista A4-kokoista paperia, jonka paino vähintään 200 g. Leikkaa tulosteen reunaviivoja myöden.



Baarimenu, menukortti sekä ohjelma-tulostuspohjia pääset muokkaamaan oman menusi tai ohjelmasi mukaisiksi. Suositeltavaa olisi käyttää isoja kirjaimia. Laita Caps Lock -päälle näppäimistöstäsi ennenkuin ryhdyt muokkaamaan valmista tekstiä. Printtaa sen jälkeen tarvittava määrä.

Viirit kiinnitetään naruun, vaikkapa pätkään tervanarua. Taita viirin ylimmän käänteen kohdalta, laita naru väliin ja liimaa kiinni.

Liput puolestaan taitetaan leikkaamisen jälkeen kahtia ja kiinnitettään nokareella liimaa cocktailtikkuun tai mehupilliin.

Printtaa merihenkisiä painotuotteita

Baarimenu-viirinauha somistaa illaksi avautuvan drinkkibaarin. Printatut ja leikatut viirit kiinnitetään naruun, vaikkapa pätkään tervanarua.

Kuvat Michaela Egger / Hey Look
Graafinen suunnittelu Hey Look


Merihenkinen hääkattausjuttu merihenkisine hääkortteineen julkaistiin alunperin Häät-lehdessä 1/2014.
 

Merelliset häät sykähdyttää hääteemana! Löydä lisää hääideoita löydät Häät.fistä.

Kuinka luot hääpöytään merelliset häät boheemisti?
Hääkattausidea: luonnollisesti meren äärellä
DIY - printtaa merihenkiset menu- ja paikkakortit häihisi

Printtaa itse merihenkisiä hääkortteja ja somisteita

Häät Pinterestistä löydät lisää huikeita merellisia hääideoita!

Muokattu: 29.6.2020