Kuinka luot hääpöytään merelliset häät boheemisti?

Kuva Susanna Nordvall

Opi hääammattilaiselta parhaat niksi hääpöydän kattamisesta. Stylisti Michaela, Hey Lookilta vinkkaa, kuinka hän rakensi merellisen hääkattaukseen, joka ei ole leikkisä tai kovin purjehdushenkinenkään.

1. Eleganttia merellistä kattausta luodessasi voit huoletta jättää solmut, ankkurit ja raidat merimiehille ja korvata ne luonnon aineksilla, joita löydät meren rannalta. Ajopuut, simpukankuoret, kuivuneet meriheinät ja kaislat ovat upeita materiaaleja tuomaan raikkaan merellinen tuulahdus hääpöydille.

2. Elegantin ja ylellisen tunnelman luot runsailla kattauksilla. Levitä pöydille korkealaatuiset pöytäliinat, joille voit kattaa hienot astiat ja aterimet sekä elegantit lasit. Viimeistele kankaisilla lautasliinoilla. Kuorruta pöytien keskustat kynttilöillä ja rannoilta kerätyillä elementeillä.

3. Runsaat valkovihreät kukka-asetelmat sopivat klassiseen ja hienostuneeseen tyyliin, mutta mitenkään välttämättömiä ne eivät ole. Modernin orgaanisen lookin saat käyttämällä vain kynttilöitä, simpukankuoria ja ajopuita runsain määrin.

4. Rannalla järjestettävän vihkiminen ei kaipaa koristelua juuri ollenkaan. Varsinkin meillä merenrannoilla navakka tuuli kaataisi koristekaaren helposti, joten koristeet kannattaa suunnitella mataliksi. Tähän kuvausta varten keräsimme vain kimput meriheinää parin molemmille puolille. Pelkkä hiekalle asetettu matto riittää kauniiksi vihkipaikaksi.

Kuvat Michaelan Häät-lehdelle (1/2018) toteuttamasta merellisestä hääkattauksesta voit katsoa täältä.

Ota käyttöösi myös itse printattavat merihenkiset paikka- ja menukortit Häät.fistä

Jaa juttu