Love me do -häämessut tammikuussa 2017

Love me do -häämessut tammikuussa 2017

Love me do on se uudenlainen, iloinen ja suuri (vuonna 2016 maamme suurin) häämessutapahtuma Helsingissä, joka ainoana suurena häämessuna tarjoaa myös SISÄÄNPÄÄSYLIPUTTOMAN messun kaikille häämessuista kiinnostuneille.

Ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä pidettävät häämessut valtaavat Kaapelitehtaan jälleen 21.-22.1.2017 ja mukana on tuttuun tapaan todennäköisesti maan laajin kattaus erilaisia hää- ja juhlapalveluja n. 4000 neliön kokoisessa, tammikuulle laajennetussa tilassa.

Love me do:n January Fair 2017 häämessuilla luvassa mm.

Häämuotia

Se tuorein häämuoti suoraan huippuhäämuotitaloista maailmalta. Edustajamme on lennellyt maasta toiseen ja tavannut huippuhäämuotitalojen edustajia, joiden uusimmat ja upeimmat luomukset tulette näkemään Love me do:n catwalkilla kotimaisten kivijalkaliikkeiden valikoimien lisäksi.

Häämuotinäytöksien teemana tammikuussa on "Rakasta sellaisena kuin olen" ja somekamppikseen oletkin ehkä jo törmännyt?! #rakastasellaisenakuinolen. Kampanjan virallisina kasvoina on erilaisia julkisuudestakin tuttuja ihmisiä ja haastamme teidätkin mukaan hyvän asian puolesta!

Kansainvälisten häämuotinäytösten lisäksi luvassa on tietenkin myös kotimainen hääpukunäytös maan parhaiden hääpukusuunnittelijoiden ihanuuksilla. Näytöksiin, joissa yhdistyy huippuhäämuotitaloja maailmalta sekä yli 20 hääpukeutumiseen liittyvää näytteilleasettajaamme, on vapaa sisäänpääsy! Be seated, be amazed!

Love me do -häämessut tammikuussa 2017

Ihanaa näettävää, koettavaa ja aistittavaa!

Love me do on aina ollut häätapahtuma kaikille aisteille! Tule ihailemaan Suomen Kukkakauppiasliiton Helsingin osaston perinteisesti vuosittain järjestämää, supersuosittua Vuoden kaunein morsiuskimppu -näyttelyä, jossa on esillä n. 30 upeaa ja erilaista hääkimppua. Tule Love Me Do:n äänestämään suosikkiasi, osallistut Interfloran kukkalahjakortin arvontaan! Katso millainen kimppuihanuus äänestettiin viime vuoden voittajaksi Suomen Kukkakauppiasliiton Helsingin osaston -sivuilta.

Yli 30 neliön kauneuspisteeltä saat parhaat hääkauneusvinkit ja shoppailet messuhinnoin niin meikit kuin kampaamotuotteetkin. Studio Highlight Kauhavan taitava Maria Haanpää tiimeineen tekee koko päivän pikakampauksia halukkaille ja Etelä-Suomen Kosmetologikoulu opastaa, neuvoo ja näyttää ihania ihonhoito- ja meikkivinkkejä MSCHICintuotteilla.

Sinellin ylläpitämällä hääaskartelupajalla voit keskustella hääaskartelusta ja osallistua itse askarteluun. Olemme varanneet kokonaisen lehterin tilaa juhlakattauksille, joten tervetuloa juhlakattausmaailmaamme, jonne kasataan huikea määrä erilaisia juhlakattauspöytiä inspiraatioksi kaikille!

Tuttuun tapaan meillä suut ovat makeina, suolaisina ja poreisina, sillä kaikkia mainittuja löytyy runsaasti. Street foodit on jo "hieman nähty" ja me mielummin luomme kuin toistamme vain tavan vuoksi, mutta herkkua on nytkin tarjolla kaikille!

Eat, drink and get married!

Love me do -häämessut tammikuussa 2017

Jotain uutta, jotain vanhaa

Ylpeydellä kerromme, että Love me do ja Espoon Kaupunginmuseo ovat paiskanneet yhteistyökädet yhteen, jonka seurauksena häämessuillamme pääsee tutustumaan häiden historiaan ainutlaatuisen "Jotain uutta, paljon vanhaa. Häätapojen juurilla" -näyttelyn myötä.

Näyttely kertoo siitä miten ja milloin häätavat on maassamme omaksuttu ja esillä on aitoja wanhoja pukuja, asusteita ja hääesineistöä sekä museon väkeä kertomassa häistä aikana ennen meitä. Näyttelyyn yhdistyy myös valokuvanäyttely Tarinoita suomalaisista häistä.

Uuttakin on tarjolla nyt laajemmin kuin koskaan, sillä käytössämme on laajennetusti messutilaa n. 4000 neliön verran! Vuonna 2016 messuillamme oli n. 200 hää- ja juhla-alan yritystä ja palvelua samaan aikaan saman katon alla, emmekä toki ole tyytymässä vähempään nytkään.

Love me do -häämessut tammikuussa 2017

POLTTARILA

Häämessuihin kuuluu mielestämme oleellisena osana polttarit, kenenkäs kanssa sitä messuille usein tullaankaan sen oman tulevan puolison lisäksi! Olemme kuulleet toiveitanne ja tammikuussa 2017 olemme varanneet kokonaisen ikioman osastoalueen polttareille, paikan, jonne voi mennä rauhassa tutustumaan polttaritarjontaan sillä aikaa kun hääpari häärää toisaalla.

Yli 300 neliötä polttareita ja ideoita polttareihin! Kun messuille ei ole sisäänpääsylippuja, messuille voi kustannushuoletta houkutella mukaan myös kaasot ja bestmanit ja ohjata heidät kohti Polttarilaa, jossa on myös hienoja arvontoja pitkin viikonloppua!

Ne Awardsit

Vakiintuneen käytännön myötä tammikuussa palkitaan jälleen Vuoden Hääyrittäjät ja nostetaan esille Vuoden Hääblogit! Tiedossa on myös jälleen kerran vuoden viralliset hääblogimiitit. Vuoden hääblogien äänestys käynnistyy pian ja Vuoden Hääyrityksen äänestykset ovat
parhaillaan käynnissä osoitteessa www.lovemedo.fi.

Love me do -häämessut tammikuussa 2017

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut